מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מורה מעצבנת ....חסווי04/04/2010
1.יש לי מורה שממש דומה לימשהי שהכרתי פעם אז אני כל הזמן מסתכלת עליה כמה שהיא מזכירה לי ומאז היא כל הזמן כאילו בטעות לא רוצה לדבר איתי ואומרת לידי דברים כמו 'אווף כמה אני שונאת שנועצים בי מבטים' ופעם ראיתי אותה מחוץ לביצפר ואז היא אמרה כאילו בטלפון 'עם מישהי רוצה להיות לסבית שלא תחשוב עליי' אני חושבת שהיא חושבת שאני בקטע שלה אני מתה מפחד שהיא תתלונן שאני מטרידה אותה או משוו ! ואני יודעת שהיא נשואה ואני ממש לא לסבית יש לי חבר כבר 3 שנים וזה ממש פוגע בי שהיא חושבת ככה !
2.לפני שבוע כמה ימים אחרי תחלת החופש שחברות שלי הייו אצלי טיפה כעשנו עליה בגלל איזה בוחן ועשינו הגרלה ויצא שאני צריכה להתקשר אליה ולעבוד עליה וזה קרה איזה 10 פעמים באותו יום ואני חושבת שהיא הבינה שזאת אני התקשרי ביום רביעי יש לי שיעור איתה אחרי החופש (מאז שזה קרה לא ראיתי אותה) ואני ממש מפחדת שהיא תשאל אותי עם זאת אני או שתדבר על משוו כזה בכייתה כי אני שקרנית גרועה היא ישר תגלה את האמת ואז היא עוד יותר תשנא אותי !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם היא יכולה להתולונן
חסוי04/04/2010היא יכולה להתלונן על הטרדה למרות שרק נעצתי בה מבטים והתקשרתי עליה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר08/04/2010שלום לך,
לאור דברייך יש לי הרגשה שיש לך "עסק לא גמור" עם המורה.
אפילו תדירות של 10 שיחות ביום זה הרבה.
כדאי שתבררי עם עצמך מה קורה לך מולה, כדי שלא תגיעו למצב בו קיימת אי נעימות או אפילו תלונה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)