שאלה מביכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה מביכה
    ניבית
    25/04/2010

לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהו מהשכבה שלי. קצת התנשקנו והתמזמזנו ולא יותר מזה. פתאוםפ לפני כמה ימים בזמן שהוא שכב על המיטה לידי, הוא הוציא את המה שמו שלו והתחיל לאונן. הוא לא שאל אותי אם זה בסדר או משהו ואני ממש לא הרגשתי בנוח זה היה ממש מגעיל. אני לא ילדה קטנה אני בת 18 בי"ב אבל עדיין זה הרגיש כאילו הוא הכריח אותי להיות שם בזה שהוא לא שאל ואני לא הרגשתי בנוח פתאום פשוט לברוח מהחדר שלו. אני מרגישה שקצת אנסו אותי כי ממש הרגשתי אסיר באותו הרגע. מה עלי לעשות? אני מתחמקת ממנו מאז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה מביכה

הוספת תגובה

• תגובה

פרופ' רחל לב-ויזל
    25/04/2010

שלום לך,
    ואולי דוקא בהזדמנות במקום שאת תהיי במבוכה ותתחמקי, תאמרי לו את האמת --"הרגשתי מאד לא בנוח כשאוננת בנוכחותי בלי לשאול אותי אם נוח לי". זו הזדמנותץ גם בשבילו ללמוד משהו מאד חשוב בהקשר ליחסים.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    26/04/2010

שלום רב,
    כאשר חושבים על סיטואציה כזו, חשוב להבין מה עבר עליך וכיצד יכולת להגיב, כדי להרגיש מחוזקת.
    אין ספק, שהעובדה שלא נישאלת קודם, גורמת להרגשה הפולשנית שאת מתארת. דווקא בגלל זה חשוב לנסות ולדבר ולומר שזה לא מתאים לך, אפילו לאחר מעשה - זה יכול להחזיר את תחושת הכח.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו