מותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מותשת
    MAROM
    28/04/2010

לפני 10 חודשים לערך בעקבות אירועים שונים החלו לפרוץ לתודעתי הבזקים שונים של אירועי ילדות שונים שעיקרם תקיפה מינית ממש לא פשוטה במהלך יותר מ-6 שנים.
    ב -10 החודשים האחרונים חלה הדרדרת דרסטית בחיי.תיפקודי הכללי הולך ןמידרדר.אין אני מסוגלת לעבוד באותו קצב ורמה בם עבדתי קודם ואני על סף פיטורין תיפקודי כאם במשק הבית כאם לבנותי וכאשה לבעלי הדרדרו עד לכדי כך שבתחומי מסויימים אינם קיימים לחלוטין.
    אני כן מטופלת אצל פסיכולוגית ואף בטיפול תרופתי שעל פניו לא נראה לי התועלת שבו.
    לשאלותי אני נענית בתשובה סבלנות ואני בטיפול כבר 8 חודשים
    עצוב לי כל הזמן
    אני פוחדת שיקרה משהו קיצוני
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מותשת

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    29/04/2010

שלום רב לך,
    אכן כאשר הזכרונות מתחילים לפלוש, טבעי שיהיה שינוי בתפקוד במישורים רבים.
    יחד עם זאת, טיפול תרופתי ופסיכותרפיה אמורים מאוד לסייע. האם הטיפול מתמקד בהשלכות הפגיעה? האם נעשה קשר בין הפגיעה שלך לבין התפקוד כיום?
    חשוב שיהיה בכך מיקוד, ואז זה יוכל לסייע.
    נסי לבדוק עם עצמך למה את זקוקה ולתקשר זאת בטיפול, ולא רק לצפות שהמטפלת תושיע אותך. כך תרגישי יותר שליטה בתהליך.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרדרות

פרופ' רחל לב-ויזל
    30/04/2010

שלום לך,
    האם שתפת את הפסיכולוגית המטפלת בך במצבך? האם את בן זוגך? את הפסיכיאטר שממנו קבלת את הטיפול התרופתי?
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הדרדרות

MAROM
    03/05/2010

תודה על ההתייחסות.
    יש בי ולי עוד כל כך הרבה מה לומר.ואשמח לעשות כן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו