מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאנונימי04/05/2010
עברתי פגיעות מיניות רבות מגיל 16 עד גיל 25. זה התחיל מ"טעות" בקיום יחסי מין עם מכר, כשהיה לי בעצם נעים להתמזמז איתו אבל לא רציתי להמשיך ואמרתי זאת מפורשות, אבל עקב אי בשלות מינית שלי וטעות בפירוש דברי על ידי הבחור, זה קרה.. זה המשיך לקשר לא טוב ולא בריא, כשבעצם הייתה לו חברה שהוא היה מחוייב כלפיה, ואני הייתי ה"חברה" השניה. בהמשך, מגעים מיניים עם בחורים שונים, לא מתאימים, והרבה פעמים "אהבות נכזבות" מלוות ברצון לצאת מהבית ולבלות וסקרנות מינית, שכמובן הייתה מלווה ברצון למצוא חבר אמיתי.
נכון להיום אני אישה בוגרת, אמא לילדה. בחיפוש אחרי בן זוג (אני גרושה מספר חודשים) אני מרגישה שיש לי קשיים. בגדול, אני מתפקדת, די מודעת, יודעת שפגיעות שעברתי כנערה מקורם מחוסר בשלות מינית, הזנחה הורית וכו'. אין לי סימפטומים פוסט טראומטיים או פסיכיאטריים, אבל אני מרגישה מאוד מבולבלת ומבלבלת גברים בהתנהגותי, לא ברור האם אני רוצה קשר רציני או קשר לא רציני, מצד אחד אני רצינית מצד שני אני משדרת לבחורים שאני יוצאת איתם שאני לא.. הייתי בטיפול מספר שנים וזה לא עזר. אני מרגישה שכשאני מחליטה שקשר לא טוב לי יש לי קושי ליישם את ההחלטה ולנתק. אני ממשיכה את הקשר מתוך סקרנות, רצון להיות מחוזרת, להנות (זה נחווה כחוויה שכבר עברתי, שקל לשחזר...) אבל בגדול, אני מעוניינת בקשר בריא ואמיתי. איזה סוג טיפול לדעתך יכול לסייע?
תודה מראש על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר06/05/2010כשאני קוראת על הקשיים בהם את מתחבטת, נראה שהקושי המרכזי הוא בפיתוח אינטימיות בזוגיות. יתכן וישנה חרדה לגבי קשר קרוב, או שיש גם צורך בפיתוח מיומנויות שיאפשרו התפתחות קשר כזה.
בנוסף, את מציינת דינמיקה של ניצול ב"זוגיות" מגיל צעיר.
אולי טיפול אצל מטפל משפחתי יכול לסייע בתחום.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)