המשך שאלה - אנונימי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך שאלה - אנונימי
    אנונימי
    06/05/2010

תודה על תגובתך.
    אין לי קושי באינטימיות בזוגיות, מכיוון שהיו מספר קשרים ארוכים ומשמעותיים בחיי, שלא היה בהם ניצול מיני. בקשר אחרון היה ניצול כלכלי. נראה לך שזה קשור?
    הקושי העיקרי אולי נובע ממודעות שהיו מקרים של "ניצול מיני בזוגיות" וניצול בכלל, ואי רצון שלי
    להיות קורבן לניצול שוב.
    הבעיה היא שאם גבר שאני מכירה נראה לי לא מתאים לזוגיות מסיבות אחרות שלא קשורות לניצול, יש לי קושי לסיים קשר איתו, למרות שברור לי שזה לא מתאים.
    אני מחפשת קשר קרוב, רוצה אינטימיות טובה ומפרה, אבל מכיוון שבנתיים לא מוצאת את זה,
    מסתפקת במה שיש, ז"א קשרים עם גברים לצורך בילוי משותף, כשמהתחלה ברור לי ואני גם אומרת זאת מפורשות - זה לא לקשר רציני, וממשיכה לחפש במקביל. .
    אני מרגישה שהקושי העיקרי נובע מאי יכולת לנתק קשרים, עקב חסכים שלי? אולי פגיעות מהעבר?, כל עוד אין משהו אמיתי.
    אין לי פחד להיות לבד, ואין לי רצון כפייתי למצוא בן זוג.
    הבעיה היא לומר "לא" בהתחלה, כשיש שם משהו כמו: עניין, אינטלקט, משיכה, הומור טוב..
    הייתי בטיפול זוגי עם הבן זוג (גרוש) וזה לא עזר.
    הייתי בטיפול פסיכולוגי אצל פסיכולוגית קלינית ומטפלת משפחתית, אשר עזר במישורים מסויימים, אבל לא פתר את הבעיה מהשורש.
    השאלה היא איזה טכניוקות טיפוליות קיימות, אשר יכולות לסייע לי?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך שאלה - אנונימי

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    09/05/2010

שלום לך,
    קשה לי להתייחס במושגים של טכניקות טיפוליות, כאשר מדובר בנושא של קרבה ואינטימיות. דווקא סביב נושאים אלה טיפול דינמי הוא הדבר הנכון.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו