מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדה מינית או תקיפה על רקע מיני?אלמונית10/05/2010
שלום רב,
אני עובדת בארגון גדול.
לפני כמה ימים בחדר האוכל לעיני מספר סועדים, חבט בחוזקה אחד המנהלים בישבני.
מעבר לפגיעה הפיזית שהותירה סימן כף יד בישבני, חוויתי חוויה כואבת, פוגעת, משפילה ומערערת.
אחת הנוכחות בחדר, בחרה להתלונן לגורם בכיר בארגון ומשם התחיל תהליך של טיפול בנושא.
נשאלתי ותוחקרתי בנושא, חלק מהשאלות הנשאלות כיוונו לתחושותי והרגשתי כמו לדוגמא: מה הרגשתי וכיצד אני מגדירה את האירוע.
אני מבקשת עזרתכם בכמה שאלות:
האם מדובר בהטרדה מינית, על אף שהאירוע היה אקראי וחד פעמי?
אני מייחסת לאירוע אופן של תקיפה באזור מוצנע, האם ישנה פרשנות כזאת?
אודה על קבלת חוות דעתכם המקצועית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר13/05/2010שלום רב,
בעייני, למרות שמדובר בארוע חד פעמי, ישנה כאן התייחסות פוגעת ומשפילה כדברייך.
על רקע זה, הייתי מגדירה זאת כהטרדה.
נראה לי שקשה עבורך להמשיג כך את הדברים וחשוב להבין למה.
יחד עם זאת הצבת גבול לאותו אדם ודאי מתבקשת.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה מינית
פרופ' רחל לב-ויזל23/05/2010שלום רב,
בהמשך לשאלתך אכן זו התנהגות שיש בה משום הטרדה מינית. בכל ארגון נמצאת אחראית בנושא, כדאי לך להתייעץ אתה. זה אינו מחייב עדין פתיחת תלונה והיא יכולה לשמור על סודיות.
בהצלחה
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)