אני ממש מודאגת חייבת עזרה דחופה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני ממש מודאגת חייבת עזרה דחופה
    שרית
    20/05/2010

ככה אני נשואה עם ילד יש לי אחות בת 8 ואחות בת 7 הן גרות גרה עם אבא שלי אבא שלי אלמן אימי נפטרה לפני 3 שנים הוא ביקש שנבוא אליו לשבת אני בעלי והילדה הגענו הכל היה באמת נחמד עד שהגיע הרגע שרצינו ללכת לנוח אני הייתי עם הילד ואמרתי לבעלי שילך לישון ואני יצטרף עוד מעט לבנתיים אחיותי עלו איתו ושיחקו איתו במיטה צחוקים וכאלה כאילו משהו שהוא נורמלי לחלוטין אח"כ עליתי ונכנסתי איתם לישון נרדמנו אחותי בת ה8 היחידה שלא נירדמה ונשארה ערה במיטה באיזה שהוא שלב שאני מנסה לפענח אותו היא פשוט הורידה לבעלי את המכנסיים והתבוננה לו באיבר המין משהו הזוי מדאיג ומפחיד אותי מאוד אני לא יודעת מה לחשוה אבל אני יודעת שהם דתיים אין בבית טלויזיה אז מאיפה זה בא?
    אני חשבתי להתעלם מכך ולא לומר לאבי בעלי טען שאבי חייב להיות מעורב בנושא כאשר סיפרנו לו הוא אמר "ממש מוזר אני יתיעץ עם הפסיכולוג של קופת חולים טוב שאמרתם לי". וזהו עכשיו איך אני יכולה לדעת מה מו מי אני כ"כ מודאגת בגלל המסכנה הזאת מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מודאגת

פרופ' רחל לב-ויזל
    23/05/2010

היות וזו לא התנהגות רגילה, כדאי להתייעץ עם אדם מומחה בתחום.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    24/05/2010

שלום רב,
    אני מברכת על הערנות ועל הדאגה שלך. כאשר יש התנהגות מינית לא צפויה, נכון לשאול שאלות ולנסות לברר מה ההתנהגות משקפת. חשוב שתעקבי אחרי נושא ההתייעצות עם הפסיכולוג, או שתלכי להתייעץ איתו בעצמך.
    אפשר גם בעדינות רבה, לשאול את אחותך, מה הביא אותה להתנהגות זו.
    חשוב שהשיחה תהיה פתוחה ולא שיפוטית.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו