מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חבר של אמא מטריד מיניתאני חסויה25/05/2010
אני לא יודעת איך להתחיל לספר כי אני לא כ"כ זוכרת איך זה התחיל.. כי לא שמתי לב והייתי ממש ילדה קטנה ששמתי לב לזה הייתי בת 12 שהתחלתי להבין שמשהו לא בסדר
תמיד חבר של אמא היה זורק לי מילים כמה אני יפה ואם היתי בגיל שלו הוא בטוח היה איתי
בזמן שאמא שלי נחה הוא יוצא "לעשן סיגריה" ובנתיים הוא משחק אם האיבר מין שלו והיה אומר לי נכון את מתגרה או נגיד רציתי שאמא שלי תקנה לי משהו הוא היה אומר לי בואי למיטה ואני יביא לך את זה נסעתי איתו פעם אחת בטרקטורון והוא פתאום שלח יד לכיון האיבר מין שלי
הוא כל הזמן היה זורק לי מילים כמה אני סקסית וכמה הוא מת להכניס אותי למיטה (ואני ילדה תמימה לא הבנתי מה הוא רוצה תמיד התעלמתי מזה)
עד שיום אחד זה קרה הצלחתי למנוע את האסון !!! היתי איתו בבית לבד אמא עלתה רגע לשכנה ונשארתי איתו לבד הייתי בחדר שלי רואה טלויזיה פתאום חברה שלי אומרת לי תרדי למטה אני רוצה לספר לך משהו. ואיך שאני מנתקת לאינטרקום הוא קפץ עליי וכפה אותו עליי זרק אותי על הרצפה
והתחיל לנשק אותי בצוואר והרים לי את הכותונת וניסה לדחוף את האצבעות שלי לאבר מין שלי ואחר כך הוא ניסה להוריד לי את התחתונים התנגדתי וצעקתי שמישהו יעזור לי מרוב הפחד לא היה לי כוח אבל אני לא זוכרת איך אבל יצאתי מזה הרגשתי כאילו איבדתי את הזכרון של אותו רגע של מה שקרה כאילו אני מנסה לזכור ולא מצליחה. אחרי שזה קרה אני באתי לקחת מים להרגע ולברוח מהבית שוב הוא עשה את זה ושוב זרק אותי על הרצפה של המטבח התחיל לגעת לי בגוף ולהוריד ממני את הבגדים ואני לא יודעת איך שוב אני לא זוכרת הצלחתי לברוח ממנו . ברחתי ישר מהבית לעבודה של אמא שלי וניסיתי לספר לה ולא ידעתי איך כי הייתי כיתה ו' איך אני יכולה לספר דבר כזה לאמא שלי שעוד יוצאת איתו 10 שנים היא לא תאמין לי הוא מתקשר אליי הוא אומר לי נכון נהנית? אל תדאגי פעם הבאה אני יעשה לך יותר טוב במילים האלה אחר כך בכיתי בכיתי בכיתי ניתקתי לו את הטלפון (זה היה בדרך לעבודה של אמא) שוב הוא מתקשר לא עניתי לו אחרי כמה שעות הוא מתקשר אליי מחסוי עניתי והוא שומע אותי עוד בוכה בהיסטריה אני יתקשר למשטרה ואני יספר להם הכל ולא היה לי אומץ והוא אומר לי סליחה אני מצטער לא יכלתי לשלוט על עצמי את מושכת אני לא יכול להשתלט על עצמי שאני לידך ... אף אחד לא ידע מזה שמרתי את זה אצלי בבטן
רק אחרי שלוש שנים בגיל 15 סיפרתי את זה לאחותי והשנה שאני כבר בת 18 סיפרתי לאמא שלי אבל לא פירטתי רק אמרתי לה שהוא היה מתעסק איתי כי לא יכלתי לפרט ממש את כל מה שהוא עשה והיא לא האמינה למרות שהיא הרגישה וראתה עליי התנהגות מוזרה שהיתי שונאת אותו
והיתי בורחת מהבית היתי מתחמקת. היא פנתה לעובדת סוציאלית אבל היא לא עשתה אם זה כלום אני מחקתי את זה מהזכרון שלי כאילו לא היה
אני לא יודעת מה לעשות אני לפעמים נזכרת ועולות בי תמונות של אותו היום אני סובלת מטראומות שאני מגיעה למצב דומה עם החבר. מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר26/05/2010שלום לך,
אני קוראת וחושבת על בגידה כ"כ קשה בגוף ובאמון, ולא פלא שיש לכך השלכות גם היום.
אני חושבת על התערבות גם מול המשטרה או העובדת הסוציאלית.
לפי החוק, העובדת הסוציאלית חייבת בדווח וצריך להתקשר ולאמר לה את זה. במקביל, הייתי ממליצה על טיפול, כדי שהפגיעה לא תמשיך להשפיע על הקשרים בחייך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
אני חסויה27/05/2010האם זה קשור בזה שכבר אין לי אמונה באנשים? כי לחבר שלי אני לא מאמינה למילה שיוצאת לו מהפה יש לזה קשר? ועכשיו לאמא יש חבר חדש ואני שונאת אותו זה קשור למה שחויתי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר30/05/2010שלום רב,
כאשר קיימת פגיעה באמון, היא יכולה לחזור מול אנשים נוספים בשלב מאוחר יותר. לכן חשבתי שטיפול יכול לסייע.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)