מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקרה שקרהעמליה07/06/2010
נסעתי באוטובוס ונרדמתי. כשקמתי הבחנתי שידו של זה שישב לידי הייתה מונחת לי על הברכיים. זזתי באי נוחות והיד שלו נפלה. הוא התנהג כאילו לא קרה כלום. עכשיו אני מרגישה רע שלא הערתי לו ולא אמרתי לו כלום. מה דעתכן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר08/06/2010שלום לך,
אין ספק שמדובר בהטרדה וניצול לא הוגן של העובדה שישנת. יחד עם זה במצבים כאלה, פעמים רבות ישנה תחושה של שיתוק, וקשה להגיב באסרטיביות. חשוב להבין שהתגובה שלך בהחלט צפויה, והאחריות למעשה חוצה הגבולות, מוטלת עליו ולא עליך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקרה
פרופ' רחל לב-ויזל14/06/2010שלום לך,
ההתנהגות שלך כל כך נורמטיבית שאין לך מה להרגיש רע אתה. תחושת המבוכה והרצון רק לברוח מהמקום, ולהשאיר את הספור מאחור, היא תחושה טבעית במצבים כאלה.
בפעם הבאה, אני בטוחה שתגיבי כבר אחרת, ואם יקרה, אז הגבר הבא שיעשה דבר דומה יחטוף גם על מעשהו של הראשון. חבל שתבזבזי אנרגיה לחוש רע. מספיק חשת אי נוחות ומבוכה בסיטואציה ההיא ולא באשמתך.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאם הייתי מעירה לו
מיקי21/06/2010אם היית מעירה לו אז יכול להיות שהוא היה נהנה מזה יותר, יש פטיש כזה של התחכחות במקומות ציבורים שגורמת לגירוי מיני רק אם נרתעים מהבן אדם ומראים את הפחד . יכול להיות שזה היה מקרה. ובכל אופן, אל תאשימי את עצמך שלא הגבת זה הוא הפושע שעשה את זה. זה לא היה עוזר אם היית מעירה לו על זה, לדעתי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)