מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה לספרמיקי21/06/2010
אני בת 26 , עברתי בחיי הרבה הטרדות או תקיפות מיניות. לא סיפרתי על זה אפילו לחברה הכי קרובה שלי וגם לא לקרובת משפחה מעולם.
רוב הזמן זה בגלל שהאשמתי את עצמי. אני עדיין מאשימה.
זה התחיל כשהייתי הייתי בת 14 ועבדתי אצל בחור מבוגר בהקלדות. יום אחד הוא ביקש ממני שבזמן שאני מקלידה אני אשב עליו (עם בגדים) זה נראה לי מוזר אבל עשיתי את זה בלי להתנגד. כי בסך הכל רציתי לעבוד כדי לקבל כסף. אני זוכרת עד היום את קולות ההנאה שלו. נדמה לי שהיו סימנים מקדימים אבל אני פשוט המשכתי לחזור לשם.
הפעם השניה הייתה בגיל 16.5 בערך. נפגשתי עם בחור ונסענו אליו הבייתה שם הוא ניסה לשכב איתי ואני סירבתי הוא ניסה לתפוס אותי וברחתי הכל בתוך הבית שלו , לבסוף הוא השתכנע והחזיר אותי הבייתה. מאחר ולא קרה דבר בסוף הסכמתי להפגש איתו בשנית. נדמה לי שבסך הכל ביקשתי אהבה, קשר. הוא נתן לי לעשן סמים באוטו ואחר כך הפשיט אותי וחדר אליי, כל זה כשאני מסוממת מדי מכדי להתנגד אבל מודעת למעשיו. לא יודעת אם זה אונס או לא כי זה אשמתי שעישנתי את זה ושהסכמתי להפגש איתו ואפילו לא התנגדתי. אני מרגישה שכל התקופה הזו פשוט הבאתי את זה על עצמי. אני חושבת שאמנם לא בכיתי אף פעם בגלל זה או נכנסתי לדיכאון עמוק אבל המחשבות האלו חוזרות אלי תמיד.. אני חושבת שבגלל זה יש לי גם בעיות בסקס ובעוד תחומים כמו חוסר ביטחון, או השמנת יתר.. או שאני סתם משליכה הכל על זה. היו עוד כמה מקרים חוץ מאלו כאילו שאני טיפוס כזה שמביא זאת על עצמו בכוונה או בטמטום* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חמדתי
מאיה30/06/2010אם תרצי לדבר או לסמס לי בכיף אקשיב עברתי גם חוויות קשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר01/07/2010שלום רב,
אני שומעת על אירועים מאד קשים שעברת, ועל ניצול קשה.
תחושת האשמה שאת מרגישה נותנת אולי איזו הרגשה של שליטה, אבל אני רואה את הדברים אחרת.
אני רואה שקיימים כאן מקרים של ניצול , ושההשפעה עלייך ממש לא פשוטה.
אני מציעה להיעזר בטיפול כדי להבין טוב יותר מה קרה ולא לתת למקרים אלה להכתיב את שארית חייך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)