שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שם חסוי
    26/06/2010

שלום אני בת 10 בכיתה ד עוד מאט ה והיו מקרים שבנים ניסו להתחיל איתי ולאנוס אותי לרוב היו חבורה אבל פעם שעברה הצלחתי לברוח מה אני צריכה לעשות חומר מדמיע,תרסיס פלפל או שוקר חשמלי אני לא יודעת פעם ראשונה:חול בעניים פעם שניה:שיחרור ובריחה פעם שלישית ורביעית בעיטה במקום הרגיש והשאר התגוננתי בעזרת מכות אני פונה למבוגרים אבל זה לא עוזר ושפניתי להורים פעמים רבות לא האמינו לי והיו שהשלימו עם זה והיה פעם ערס מבוגר עם סכין אבל נערה אחת עזרה לי עם התרסיס איפה לקנות מה לעשות תענו בבקשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• ילדה

מאיה
    30/06/2010

חמדתי אם תרצי אשמח לעזור תיתקשרי או תסמסי ואחזור אליך
    0509237709

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    01/07/2010

שלום לך,

אני שומעת על כל הדברים שעוברים עליך בגיל כל כך צעיר ומאד מודאגת.
    נראה לי מאד חשוב לספר להורים או לאדם מבוגר שאת סומכת עליו, על כל מה שקורה לך,
    כדי שיעזרו לך להגן על עצמך ולפנות למשטרה אם צריך.
    אני מבינה שבינתיים ההורים והמבוגרים לא עזרו, אבל אולי בעזרת מורה או יועצת שתספרי להן הם יאמינו ויעזרו.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו