מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבולבלתנטלי13/07/2010
היי לפני שנתיים התחלתי טיפול פסיכולוגי ועלו לי כל מיני זיכרונות יש לי זיכרון שההיתי ילדה ההיתי רוב ילדותי בבית לבד,יש לי זיכרון על בן דוד שלי, הוא גדול ממני ב3 שנים,אני זוכרת שהוא אמר לי לא להיתבייש להוריד חולצה כי אין לי ציצי,הוא נישכב עליי והיתה חדירה וזה ניפסק לא זוכרת כלום יותר,בבית ספר יסודי ההיתי מסתובבת רוב הזמן עם בניםהיה לנו מחנה כזה, היו 5 בנים ואני בת יחידה הההינו מתפשטים והיו נגיעות אבל זה כנראה מסקרנות,בגיל 12 ,זוכרת את הגיל כי אבא קנה לי מחשב לבת מצווה והשכן שלי בן 18 היה אמור לשים לי משחקים במחשב ,אבל במקום זה הוא נישכב עליי הפשיט אותי וחדר אליי,הגיוני שעברתי כמה פגיעות?? או יש לי חלק בזה,,?בגיל הבגרות לפני 4שנים נסעתי לחול וחבר של אבא (בן,50) סידר לי דירה באותו לילה הוא הגיע לדירה ודרש שאני ישכב איתו,ההיתי איתו פעמיים וקשה לי לסלוח לעצמי על זה,אחרי שבוע החבר של אבא שלי,שלח לדירה עוד חבר,שניסה לשכב איתי למרות שאמרתי לא,בסוף שכבנו,זה היה בכח ורציתי שיגמר,בעקבות זה התמכרתי לסמים קשים (קוקאין) אני מרגישה זולה וקשה לי לסלוח לעצמי,מאז שחזרתי מחול אני בנאדם אחר,היה לי פגיעה עצמית וההיתי מאושפזת בגלל התקף פסיכוטי...משהו לא בסדר איתי??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר19/07/2010שלום רב לך,
את כותבת על מסכת של התעללויות שעברת בגיל מאוד צעיר.
ברור שאין לך חלק בפגיעה, ויחד עם זאת את ממש סובלת מהשלכותיה. הייתי מאוד ממליצה על טיפול בתחום.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)