צריחה עצה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריחה עצה
    rachel
    21/07/2010

יש לאוחתי חבר שהיא יוצאת איתו כבר שנים ובשנתיים האחרונות היא גם גרה איתו אני בת 26 גרה לבד חזרתי הביתה לסופש הלכתי לדירה שלהם כי קבענו שנלך לקנות לאחותי מתנה ישבנו ודיברנו סיפרתי לו על עבודה חדשה שאני מתחילה הוא שמח בשבילי חיבק אותי ונישק אותי בצוואר זה ניראה לי קצת מוזר אבל התעלמתי אח"כ הוא הציע להביא לי כסף לעזור לי סירבתי הוא קם נישכב לי על הברכיים והיה ממש קרוב אליי הראה לי את הכסף וביקש שאני אקח אותו שראיתי שאין לי דרך מוצא מזה לקחתי את הכסף הוא נישק אותו בפה וניסה להוריד לי את החולצה הזזתי אותו ממני אבל אח"כ שהוא זז המשכתץי לשבת שם ובילתי איתו עוד חצי יום לא רציתי אני פשוט התעלמתי מזה חשוב לציין שהיו עוד נגיעות האותו סגנון בעבר שהייתי לבד לא יכולתי לסבול את עצמי דיברתי אם אחותי השנייה היא אמרה לי שזה לא אשמתי ואמרה שתדבר איתו אני לא יכולה להוציא את הארוע הזה מראש ואני לא יכולה חהימנע מלחשוב שאולי שידרתי משהו שלא הייתי ברורה במקרים האחרים אני לא יכולה לפנות לאחותי שהיא איתו במערכת יחסים כי זה יהרוס אותה אני לא מבינה למה זה קרה לי אני רוצה לדעת מה עשיתי לא בסדר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריחה עצה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/07/2010

שלום רב,

אין ספק שהחבר של אחותך עבר את הגבול הנאות - גם מבחינת נאמנות לאחותך וגם מולך.
    האחריות שלו כאן ברורה. במקביל, חשוב לנסות להבין מה קרה לך בתוך הסיטואציה הזו ומה הקשה עליך להציב גבול. זו שאלה לחשיבה עמוקה, ואולי כדאי במסגרת טיפול.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו