מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פעםראשונה אחרי 3 שנים או יותר נכון9הודיה22/07/2010
היי
לקח לי הרבה זמן לאזור אומץ ולכתוב את מה שאני מרגישה/חוייתי אני לא בדיוק מה זה
עד לפני כמה שבועות מצאתי דרך איכשהוא לספר לחברים ולהורים במיוחד
המצאתי סיפור על מישי שעשתה ראיון בערוץ כלשהוא
(אמרתי שנרדמתי ולא ראיתי איך קוראים לערוץ ולתוכנית)
שהיא עברה משו ששכן שלה הראה לה משחק היא בת 7 והוא בן 8
והמשחק היה חדש לה הם שיחקו אותו כל פעם שהוא הזמין אותה אליו כאילו למה לא היא היתה גרה 5 דקות ממנו זה היה קורה הרבה אני לא בדיוק כמה אבל זה היה הרבה כי גם כול הזמן ההורים שלהם בקשר הדוק אז הם היו הרבה ביחד זה נמשך הרבה זמן עד שאיכשהוא אני לא יודעת איך להגדיר את זה עד גיל 12 ככה שהיא הבינה מה זה ...........
והיא ניסתה להפסיק את זה במשך משו כמו חצי שנה שנה ואיכשהוא הוא נתן רמזים של "מה עם ההורים" "ההורים...." "האחים" "החברים"..... ואז מצאתי רעיון טוב סינונים בטלפון באי סי קיו
ב יש לי שיעורים אני בעונש אני לא בבית וכולמיני דברים כאילו אבל הוא היה בא אלייה שכך היא הייתה איכשהוא (אני לא יודעת למה ) היא הייתה צריכה ללכת אליו כי כמובן ההורים שלו אף פעם לא בבית והייתה מתנגדת לו לא שהיא הייתה "זורמת" אבל איכשהוא היא מצאה את עצמה על הריצפה ואומרת לו שיפסיק וזה כואב והוא צוחק ואומר שזה רק משחק אז יום אחד היא תכננה משו לגרום לה להיפצע ולברוח ולא לדבר איתו אז יום אחד היא באה אליו ואמרה -לא- והוא (כמובן) ניסה לכפות את עצמו עלייה היא בכוונה נפלה ופצעה את עצמה בראש עם הקצה של השולחן הוא נבהל והיא צרחה עליו שהיא שונאת אותו והלכה משם.
ואז כביכול אחרי סיום הראיון האישה הזאת לכאורה בת "26" כיום הראתה להורים ועלתה לחדר שלה והתאבדה...
ואת האמת באותו רגע שהפסקתי את כול העניין הזה זה היה שבוע לפני יומלדת 13 שאמרתי לעצמי וואי זה מתנת היומלדת הכי טובה שקיבלתי להיפטר מהבן אדם הזה יצאתי מהבית שלו בתחושה כול כך טובה שכבר לא רציתי לבכות שצחקתי כול הדרך הביתה ושמחתי כול כך כאילו זכיתי ...... בדבר הכי יפה שקיים בעולם ...........
אז בעיקרון את הסיפור הזה סיפרתי לכולם ושאלתי אם זה באשמתה
1 אמר שכן כי מי לא יודע מה זה סקס ?..
2 כן ולא היא אולי רצתה את זה או שהיא לא רצתה (פשוט לא הביאה תשובה מספקת)
ההורים --לא הגיבו--
וידיד אחד שלי דיבר איתי על זה ואת האמת בחיים שלי לא בכיתי על זה......
אבל רציתי לבכות לו בפנים ולומר לו שזאת אני.................
הוא אמר לי שהוא לא יכל לעשות כלום בנוגע לזה אם זה היה קורה לידידה שלו הוא רק היה מנסה ליעץ לה והוא אמר עוד הרבה דברים שפשוט אני לא יכולה להסביר ..................
פשוט כול כך הרבה פעמים שרציתי לספר להורים או לחברים שפשוט לא יכלתי
אני מפחדת לספר להורים כי זה יותר מידי יזעזע אותם
אני מפחדת לספר לחבר הכי טוב שלי כי יהרס לו הדמות של שלי לא יודעת ....
והשאר פשוט קשה לסמוך עלייהם ...........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך למה שרשמתי מקודם
הודיה22/07/2010ידיד שלי גם אמר לי משו עם
שזה דופק לאנשים את החיים ..........................
שאנשים כאלו משתמשים בסמים ושותים מעשנים ושוכבים עם אחרים
אני עשיתי את כולם .....................(ואני מתכוונת בשוכבים עם אחרים בסקס יבש )
ואני לא יודעת למה...........
כבר עכשיו אני פחות חיה בשקר בשנה האחרונה איכשהוא השתפרתי הפסקתי עם כול זה
כבר יצאתי מהארון בפני 3 חברים ואני לא שותה ומעשנת ואני הולכת למין פגישות של גאים
וכבר איכשהוא אני מרגישה יותר בנוח עם עצמי ...... ולא אשמה כול הזמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההי הודיה
נטלי11/08/2010אני שמחה שאת מרגישה יותר טוב עם עצמך,אם את מרגישה בודדה ומבולבלת אני אשמח אם ניצור קשר השאלה איך?. אני לא יכולה להשאיר כאן טלפון....יש לך מייל? תחשבי על דרך ליצור קשר
אני רוצה לשמוע על החוויות שעברת ומבטיחה לא לשפוט אותך....גם אני עברתי חוויות לא נעימות אני אשתף אותך גם איך יוצרים קשר????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר22/07/2010שלום לך,
את נשמעת מאד בודדה, מכיוון שאת שומרת דבר כ"כ קשה שעבר עליך, בלי לספר לאף אחד.
הדבר הנכון הוא ודאי לספר להורים. כי הם נמצאים שם כדי להגן עליך. אני בטוחה שגם אם יזדעזעו הם יוכלו לתמוך בך ולהיות שם בשבילך.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)