מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מנסה להתגברס.24/07/2010
לפני מספר חודשים הסכמתי להפגש עם מישהו שהיה לי איתו בעבר קשר זוגי, וזאת אחרי תקופה ארוכה שהוא חיזר אחריי והפציר בי להפגש איתו, שגרמו לי להתגעגע וממש להרגיש מאוהבת בו מחדש. הבהרתי לו, על אף החולשה שלי כלפיו שאני לא מעוניינת שהמפגש הזה יוביל לסקס כי רציתי לוודא שזה באמת נכון ואמיתי לחזור לקשר. באותה תקופה גם עברתי המון משברים מבחינה כלכלית , מקצועית ובריאותית וממש רציתי שיהייה לי מישהו טוב ואמיתי לצידי. התעקשתי שהפגישה תהייה במקום נייטרלי ועם אנשים אז נפגשנו בפאב ושתיתי והייתי מושפעת מהשתייה אך מודעת למה שקורה. הוא לקח אותי הבייתה וביקשתי שלא יכנס איתי לדירה אך הוא החליט שהוא כן מלווה אותי ובדירה אמרתי לו שוב שאני לא רוצה שיקרה משהו. בדרך התנשקנו אז אמרתי לו שאם הוא רוצה הוא יכול להישאר לישון לצידי אבל בלי שיקרה משהו. וממש רציתי להיות איתו אבל לא רציתי את זה באותה סיטואציה. בסופו של דבר הוא לא וויתר והוריד ממני את הבגדים בכוח ושפוט עשה מה שהוא רצה... ובשלב הזה כבר שיתפתי פעולה כי בין כה וכה הבנתי שזה קורה ושבסה"כ אני גם רוצה אותו אז שיתפתי פעולה וניסיתי להנות. הבחור ישן אצלי ומרוב התרגשות ובלבול לא נרדמתי כל הלילה ופשוט בהיתי וניסיתי לעכל וקיוויתי שאם זה מה שקרה אז לפחות הוא באמת רוצה שנהייה ביחד. בבוקר כשהוא התעורר הוא שוב אילץ אותי - גם לאחר שביקשתי ואמרתי שאני לא רוצה ושכואב לי אבל זה לא הפריע לו. וכשהוא הלך עוד חיבקתי אותו ואמרתי לו שהיה לי כיף להיות איתו כי באמת רציתי להאמין שזה לא היה סתם. חשוב לי לציין שבין המקרה הזה לפעם האחרונה שהייתי עם מישהו לפניו עברו מעל לשנתיים כי פשוט לא מצאתי אף אחד שהרגשתי שאני באמת רוצה להיות איתו. אפילו בקושי התנשקתי עם אחרים. ואותו בחור ידע את זה כי אמרתי לו שקשה לי למצוא מישהו שגם אני ארצה להיות איתו וגם שאוכל לסמוך עליו. מאותו בוקר עברו יומיים מבלי ששמעתי מאותו בחור ושלחתי לו הודעה שזה פוגע שהוא ככה נעלם אז הוא הגיב שהוא עסוק ויש לו כל מיני דברים כרגע ושהוא בכלל לא יודע אם הוא רוצה ומה הוא רוצה שיהייה בינינו. מאז אני כל הזמן בדכאונות, בוכה, שונאת את עצמי שנתתי לזה לקרות ושכל כך התאמצתי שיהייה לו טוב והוא פשוט ממשיך בחיים שלו .. אני רוצה לדעת אם מה שקרה מוגדר כפגיעה מינית כלשהי. אם יש משהו שיעזור לי לעבור את זה ולהפסיק להרגיש שהעולם כל כך לא הוגן ואכזר. אם יש פה מקום לתלונה או דרך להרגיש שיש צדק והיגיון...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר25/07/2010שלום רב לך,
אכן עברת אירוע מאוד מורכב וכואב.
מצד אחד, אני שומעת את האמביולינטיות שלך לגבי ההתקרבות לבחור הזה. מצד אחד רוצה ומצד שני חוששת.
מעבר לכך, ברגע שאת אומרת שאינך מעוניינת והוא ממשיך בשלו - מדובר כאן בפגיעה מינית וזכותך להגיש תלונה.
נראה לי חשוב במיוחד לברר עם עצמך כמה את מעוניינת בקשר ומוכנה לאכזבות ולקשיים בניסיונות לקשרים. זו שאלה נפרדת.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)