מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שכןלינויי30/07/2010
אני בת 16.5,והמקרה שלי כזה.יש לי שכן שהוא בסביבות גיל ה-40+שגר בלוק ממולי וזאת אומרת כשאני יורדת מהבית שלי אז החלון שלו מול הכניסה של הבית שלי .כבר תקופה ארוכה שהוא תמיד קורא לי לעלות אליו לביתו וכשאני עולה אז הוא תמיד מדבר איתי על דברים מיניים,ומתחיל לנשק אותי ולשלוח ידיים ,אתמול ישבנו למטע מתחת לבלוק שלי ,אני ,הוא ,אחותי,דודה שלי,בן דודה שלי,ועוד שכנים,מין מפגש שכונה כזה....אחר כך כשכולם התקפלו הביתה נשארו אני ,השכן,בן דודה שלי,ןאחותי שהלכה אחרי10 דקות ..ונשארנו שלושתינו ,וכבר אז הוא התחיל שוב לנשק אותי ,הוא הושיב אותי עליו ,אפשר להגיד החזיק אותי שאני לא יקום ואם קמתי הוא משך אותי חזרה,אחרי כמעט שעתיים דוד שלי גם הלך היתה ונשארנו לבד למרות שאמרתי לו שאני רוצה ללכת אבל הוא אמר לי לא תישארי עוד קצת .נישארתי ושוב הוא התחיל לדבר איתי על דברים מיניים ,לנשק אותי,לשלוח ידיים,לחבק אותי בצורה מינית מאוד מגעילה,וגם נתן לי לגעת לו באיבר מין,מעל המכנס.והוא גם נגע ביזאת אומרת הוא רצה להוריד לי את החזייה ,ולהוריד לי את המכנסיים והוא לא הצליח .בכל הזמן הזה אמרתי לו דיי ושיפסיק וניסיתי ללכת אבל הוא ספר אותי ביד ולא נתן לי וכל פעם שאמרתי די הוא אמר לי את יודעת שהדי הזה מדליק אותי עוד יותר,ואני יודע שכשאת אומרת די את מתכוונת שאני ימשיך.ואז הגיע שלב השאלות והן היו כאלה:"אל תגידי שלא בא לך להזדיין איתי אני מרגיש שכן באלך""ואל תגידי שאת לא בתולה אני מרגיש לפי הנשיקות שלך שכבר הזדיינת "והוא ממש לא נתו לי ללכת עד שלא עניתי לו תשובות חיוביות.
הוא אמרעוד משהוו הוא עושה לי כזה"תבואי יום אחר נלך לעשות טיול הים בירות וזה ואני ידאג להחזיר אותך הבייתה בסביבות הבוקר"וכמובן שלא הסכמתי.......אין לי מושג מה לשעות הוא שכן שליוהוא רואה אותי כל יום !ואני יודעת שאם אני יתחמק ממנו הוא יבוא אלי ויירד אליויבוא אלי.מה זאת ההתנהגות הזאת שהוא מפגין כלפיי ?איך אפשר לקרוא לזה?אשמח מאוד לתגובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זהפשוט קורה יום אחרי יום .
לינויי31/07/2010אין לי מושגג מה לעשות זה ממש כבר מופעל י"ד כוח פיזי ....אני מרגישה כ"כ לא בסדר אם זה .אני לא יכולה להתעלם הוא תמיד שאני יורדת מהביננניין שלי רואה אותי כי החלון שלו ממול לכניסה שלי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר02/08/2010שלום רב,
מדברייך נשמע שאת נמצאת בסיכון, גם משום שאת אינך מצליחה לעצור את הטרדותיו המיניות של השכן וגם משום שהוא גר קרוב כ"כ.
אני גם קוראת מדברייך על החמרה בהתנהגותו לאורך זמן.
הדבר הטוב ביותר הוא גם לערב את ההורים וגם ללכת להתלונן במשטרה.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא כל כך פשוט.
לינויי02/08/2010זה לא כל כך פשוט כמו שזה נשמע ...
זה לא ייגמר בכך שאני יילך למשטרה [למרות שיש לי קשרים מאוד טובים עם מס גדול של שוטרים ]אבל זה ייגמר רע....
וגם אני לא רוצה להכניס את עצמי שוב לכל הטירטורים הלאה של הגשת תלונה על הטרדה מינית .[אם בכלל זה נקרא הטרדה מינית ]
בקשר להורים שלי אני חושבת שאמא שלי לא תגיב טוב ,זאת אומרת היא תיכח את זה בהיסטרייה ,ותלך אליו תצעק וזה,ומה לא קיצור ,אני מרגישה כמו בובת מין שלו שהוא עושה איתי מה שהוא רוצה למרות שזה לא בהסכמתי .הוא בכלל לא שואל .ושוב זה קורה כל יום ...אני לא יכולה להגיד לו לא ....הוא יקח אותי בכוח .ישנם עוד דרכים להתמודד עם זהה בלי עירוב של משטרה והורים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
לינויי03/08/2010אני אמא שלי ואחותי ישבנו ככה ב- בספססל מתחת לבית שלי ופתאום השכן פתח את התריס והוא לא היה לבד הוא היה עם אחד שהוא תמיד איתו והוא חשב שאני לבדד אז הוא צועק לחבר שלו תפתח תתריס תראה את זאתי שאמרתי לך אלייה .....וא ז חבר של השכן צעק נו איפה זאתי עכשיו ?ואז הוא ראה שאני לא לבד[השכן]והוא אמר לחבר שקט שקט היא לא לבד תכף אני יקרא לה היא תעלה . תרראה שאני לא עובד אלייך לגבייה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר04/08/2010שלום לך,
קשה לי לחשוב על דרך אחרת.
ערוב אנשים או גופים שיגנו עליך הוא מאוד חשוב.
כשאת מספרת לאמא, אולי כדאי להכין אותה, ולבקש שתקשיב לך ולא תגיב בהיסטריה.
בנוסף, למרות שלא תמיד פשוט לפתוח את הסיפור מול המשטרה, הם בהחלט הגוף המתאים להגן עליך.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)