זקוקה לעזרה דחופה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה...
    אמא בוורוד
    09/08/2010

לפני מספר ימים עברתי קונזציה בבית החולים כיומיים אחרי זה עלה לי חום והתחילו כאבים והפנו אותי לבית החולים במיון הפנו אותי לגינקולוג שהתייחס אלי ממש מגעיל שסיפרתי לו שעברתי צינתור לפני שנתיים הוא משך לי את חולצה וחשף לי את החזייה ושאל איפה פה ונגע לי בחזה... משכתי את החולצה חזרה ועדיין לא קלטתי מה קורה וגם לא בעלי {שעד עכשיו מרביץ לעצמו!!} המשכתי בבדיקה שמשום מה הייתה כמו מעשה אוננות... הוא החדיר לי שני אצבעות{בחיים לא נערכה לי בדיקה כזו} ושאמרתי לו שזה כואב הוא אמר לי שאני אהיה נינוחה וזה לא יכאב ואמרתי לו שזה כואב הוא אמר לי נו תשחררי ואמרתי אבל זה ממש כואב הוא אמר מה את לא רגילה לשני אצבעות???? שכחתי לומר ששמתי על עצמי סדין לפני הבדיקה למען הצניעות והוא הוריד לי אותו...
    ואז הוא הכניס אצבע אחת ושאל עכשיו נעים?? ואז הוא הכניס את האולטרסאונד הוגינאלי והוא הכניס והוציא ונדנד ועשה מעין תנועות רטט שכאלה ושאל אם נעים או כואב וכו...שאמרתי לו שכואב לי הוא אמר לא נכון אני יודע מה את מרגישה ואז הוא אמר תפסיקי להתבכיין 4 ראשים יצאו לך משם ולא בגדול של אצבע אז אל תתבכיני ותגידי שזה כואב...

הייתי עם חום ותשושה וכואבת יצאתי משם ובעלי שאל האם זאת בדיקה נורמלית כי הוא חשב שהיא בוטה ומגעילה ואני אמרתי לו שהרופאר ממש התנהג בצורה בוטה ומעליבה ועכשיו שאני טיפה התאוששתי {יומיים אחרי} אני מבינה שעברתי סוג של הטרדה מינית שזה רופא שניצל את החולשה שלי ואת האמון שלי במערכת לצורכי סיפוק אישיים שלו אני מרגישה מושפלת ונעלבת...

אם אני יכולה לדבר מה אני יכולה לעשות תעזרו לי להאיר קצת את הדרך
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחופה...

הוספת תגובה

• הטרדה מינית

פרופ' רחל לב-ויזל
    11/08/2010

שלום לך,
    הדרך הנכונה עבור מטופלות אחרות לפחות, היא לפנות לממונה על הגיניקולוג ולאחראית בבית החולים על הטרדה מינית ולהתלונן. האם היתה אחות בחדר בעת הבדיקה?
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    11/08/2010

שלום לך,
    נשמע שעברת חוויה מאוד קשה במסגרת הבדיקה ושהתחושה היא של הטרדה מינית. את יכולה לנקוט במספר דרכים: הגשת תלונה למשטרה; פניה לועדת אתיקה של הרופאים; פניה להנהלת ביה"ח ופניה למי שאחראי באותו בי"ח בנושא הטרדות מיניות.

בהצלחה רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו