הטרדה מינית ?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית ?
    לאה
    10/08/2010

היום ביתי בת ה14 סיפרה שלפני שנה וחצי כשאני הייתי בחו"ל . היא נשארה בבית עם בן זוגי ( המון שנים) ועוד 2 ילדים .שערב אחד הוא חזר מבילוי ונכנס אליה לחדר והכניס את ידו לתחתונים שלה . היא התעוררה ועברה לישון עם אחותה הגדולה . נראה לה שהוא היה קצת שיכור . היא סיפרה שלמחרת בבוקר הוא יתנהג רגיל והכל היה בסדר . ומאז לא קרה דבר כזה .אני לא יודעת מה לעשות עם זה . יש לציין שהחיים בבית מאוד טובים הילדה חברותית מאוד , תלמידה טובה , ילדה טובה . בקשר טוב איתו . למרות שהיום אם אני מסתכלת אחורה היא באמת לא רוצה אף פעם להשאר איתו לבד . מה עושים??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית ?

הוספת תגובה

• עושים

פרופ' רחל לב-ויזל
    11/08/2010

שלום לך,
    לשאלתך מה עושים התשובה היא לא מתעלמים. גם אם היה שיכור, זה לא גורם להתנהגות אסורה ופוגענית. עליך לדבר אתו באופן מאד ברור וחד משמעי על המקרה. ויתכן ויהיה עליו להתנצל בפני הילדה ולהבטיח שדבר כזה לא יקרה לעולם. בתך חיבת לדעת שאת מגינה עליה וכי היא מוגנת בביתה גם אם בן זוגך שיכור!
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית?

לאה
    12/08/2010

תודה , והאמת שלא התעלמתי .היא ביקשה ממני ממש לא לדבר איתו על זה כי היא מתביישת . אני כן דיברתי איתו . אבל כדי לכבד את בקשתה ,לא אמרתי להגיד לה כלום . אותה כמובן חיזקתי שאני איתה ואני שומרת עליה , ואני שמחה שהיא באה לספר לי . הוא כמובן לא זוכר כלום מאותו הערב הוא לא בן אדם ששותה ולא מעשן . לא יודעת מה קרה .
    אנחנו אוהבים אותו מאוד מסתדרים מעולה . אבל התחושה שהיא מסתובבת עם זה הורגת אותי ,נראה לי זה לכל החיים . איך מגברים על זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    16/08/2010

שלום רב,
    כל הכבוד לך על הערנות והרגישות. העובדה שביתך ספרה לך חשובה וצריך לחזק אותה בנושא. העובדה שהיא לא רוצה להישאר איתו לבד, מראה שיש למעשה השפעה עליה. חשוב מאוד לודא שהדבר לא יחזור, גם ע"י כך שביתך לא תשאר לבד איתו וגם ע"י שיחה ישירה איתו. יתכן שהוא צריך לטיפול בנושא, וכאם - אני הייתי ממליצה על כך. כמובן, שיש אפשרות לערב גם את המשטרה.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית?

לאה
    17/08/2010

דיברתי איתה שוב על הנושא .המעשה לא חזר על עצמו . היא גם נשארה איתו לבד . היחסים איתו הם טובים .היא לא רוצה שאני ידבר איתו על הנושא . היא ממש לא רוצה שנפנה למשטרה .הוא מסתובב עם רגשות אשם מאוד חזקים( אין לי בעיה עם זה ) .אנחנו חיים ביחד מאז שהיא היתה מאוד קטנה . את החיים עם אבא בבית היא לא זוכרת . היא בקשר עם אבא אבל לא משהו בעיקר בחופשים .
    מה שאני רוצה לדעת זה אם התחושה מהמעשה יכולה להעלם . האם בעלי יכול להחזיר את האמון שלה בו , אפילו שהקשר היום הוא בסדר גמור יש לה סוג של דיסטנס איתו . (זה ברור למה ) אבל האם אפשר לשנות את זה ?

המון תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    18/08/2010

שלום לך,
    בשלב זה אני מניחה שצריך לתת לביתך את המרחב שלה ולאמר לה שזה לגיטימי לשמור על עצמה. יתכן שעם הזמן האמון יחזור - בתנאי שמעשי כאלה לא יישנו. אם בעלך מסתובב עם רגשי אשם - אני בכל זאת ממליצה שילך לטיפול בנושא כדי לוודא שהדבר לא יחזור.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו