מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מרגיש משהו מוזרחסוי25/08/2010
היי.
אני בן 16 וחצי, ואני מרגיש שגברים נמשכים אליי.
למה? קודם כל אני חושב שאני נאה ומשדר קצת נשיות(אני לא הומו אבל בכל זאת קצת נשי)
נתחיל מזה שבתחילת החופשה נהג מונית הציע לי טרמפ בחינם וכל הנסיעה הוא נגע באיבר המין שלו.
בכיתה יש ילד אחד ששמתי לב שהוא מסתכל עליי והמבט שלו משדר לי שהוא רוצה אותי..
אחד החברים שלי שאל אותי אם אני הומו, ועניתי לו שלא והוא בכל זאת ניסה לשכנע אותי שאני כן הומו.
אני חושב שהוא עשה את זה בגלל שהוא בעצמו הומו והוא רצה שאני אעשה איתו דברים מיניים.
כשהיינו פעם אחת בבריכה הורדתי את החולצה ושמתי לב שהוא מסתכל עליי די הרבה וגם כשנכנסו למים שמתי לב שהוא צולל כדי להמשיך להסתכל על הגוף שלי וכשהוא יצא מהמים הוא נצמד אליי, ובמשך כל הזמן שהיינו בבריכה הוא ניסה להיצמד אליי.
שבוע שעבר, חבר אחר שלי נגע לי בישבן. בזמן שסחבתי שולחן עם עוד מישהו הוא בא מאחורה והתחיל "לתופף" לי על הישבן. המסר היה להראות שזה בצחוק, אבל מצד שני ממתי בנים נוגעים בישבנים של בנים אחרים בצחוק? ואח"כ כשנכנסו למים הוא ליטף אותי בגב במטרה שאני ארגיש את המים הקרים.
אני לא יודע אם אני חי בסרט או שזה באמת נכון..
לא פעם ולא פעמיים יצא לי לקבל מבנים אחרים מבטים סוטים ומחורמנים..
סליחה אם הפורום לא מיועד לכך, פשוט לא ידעתי באיזה פורום לכתוב.
אם זה לא מתאים אשמח שתפנו אותי לפורום שמתאים לכך.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר26/08/2010שלום לך,
יתכן שאכן אתה משדר משהו שגורם לאחרים להתעניין או להמשך אליך. אבל מכיוון שאין לנו שליטה על דברים שקורים לאחרים, אלא רק על עצמנו, חשוב שתגדיר לעצמך איך אתה מרגיש עם משיכה של גברים אליך ומה אתה רוצה לעשות. אם מתאים לך לשים לכך גבול - אין ספק שאתה יכול.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלותיך
פרופ' רחל לב-ויזל27/08/2010שלום לך,
ואיך אתה חש עם כל החוויות הללו?
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרחל
חסוי29/08/2010המשיכה שלהם אליי גורמת לערך העצמי שלי לעלות(אני כל חיי סבלתי ועדיין סובל מדימוי עצמי נמוך שהביא אותי לפתחן של הפרעות האכילה, למזלי המחלות לא התפרצו)
עצם זה שהם נמשכים אליי, אפילו אם חלקם רוצים אותי למין, כבר גורם לי להרגיש יותר מושך, יותר יפה, יותר נחשק והדימוי העצמי עולה, אפילו אם הם גברים ואני אוהב נשים.
זכורה לי הטרדה מינית מהילדות, אני לא זוכר מקרה ספציפי, אבל גדלתי עם הרגשה שהוטרדתי מינית כשהייתי ילד.
אולי זה קרה בתוך המשפחה המורחבת, אולי עם אדם זר, אני לא זוכר בודאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף פעם לא הבנתי למה לוקח למנהלי הפו
חסוי02/09/2010הפורומים של BEOK כמה ימים כדי לענות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימוי עצמי
פרופ' רחל לב-ויזל04/09/2010ההרגשה שאתה שווה בהתאם למידה בה אתה חש שאחרים נמשכים אליך בין אם גברים או נשים וללא קשר למטרות שלהם משמעה שאינך חש שווה מספיק בעיני עצמך. מעבר לשאלה אם היתה או לא הטרדה או פגיעה מינית בילדותך, חשוב שתגיע לייעוץ על מנת לחזק את תפיסתך על עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)