האם זו הטרדה מינית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הטרדה מינית?
    סברינה
    18/11/2007

היי
    הייתי אצל אופטמטריסט לפני כמה ימים בשביל לקנות עדשות חדשות אמרתי לו שיסביר לי אופן ניקוי העדשות והסביר לי באריכות ובצורה מנומסת....לאחר מכן קמתי הייתי עם הגב אליו והיו לי עדשות בתיק אז הרכבתי אותן מבלי לנקות את הידיים (ידיי היו נקיות) אז האופטמטריסט פתאום אומר לי אני אתן לך מכות בתחת קצת הייתי בהלם אני שואלת למה?
    הוא אומר שזה בגלל שאני מכניסה עדשות בחלי לנקות ידיים.
    ואני עוד דתייה עם כיסוי ראש אני מבינה שלא התכוון לשום דבר מיני אבל בכל זאת האם זה נחשב להטרדה מינית כלשהי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הטרדה מינית?

הוספת תגובה

• כן בטח! ברור!

לילי
    18/11/2007

תגישי נגדו תביעה, תפשטי את עורו ותוציאי ממנו כל גרוש, תעשי לו בושות בכל העיר, תפרסמי אותו ואת החנות שלו שיפשוט רגל ומשפחתו תרעב ללחם, שכולם ידעו שהוא חרמן בלתי נלאה וסוטה מין רק כי הוא אמר לך מכות בתחת.

אפשר לחשוב מה אמר לך.
    את לא חושבת שהגזמת קצת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה מרונית סדגר

רונית סדגר
    20/11/2007

שלום לך,

אין ספק שדרך הפניה נשמעת חוצת גבולות, ובהחלט בקטגוריה של הטרדה. אלא שבהיבט החוקי אינני בטוחה שאמירה חד פעמית (גם אם בתוכנה היא בבירור הטרדה) נכנסת בקטגוריה של הטרדה מינית. כדאי לברר זאת עם מומחים בתחום המשפטי.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו