מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם זו הטרדה מינית?סברינה18/11/2007
היי
הייתי אצל אופטמטריסט לפני כמה ימים בשביל לקנות עדשות חדשות אמרתי לו שיסביר לי אופן ניקוי העדשות והסביר לי באריכות ובצורה מנומסת....לאחר מכן קמתי הייתי עם הגב אליו והיו לי עדשות בתיק אז הרכבתי אותן מבלי לנקות את הידיים (ידיי היו נקיות) אז האופטמטריסט פתאום אומר לי אני אתן לך מכות בתחת קצת הייתי בהלם אני שואלת למה?
הוא אומר שזה בגלל שאני מכניסה עדשות בחלי לנקות ידיים.
ואני עוד דתייה עם כיסוי ראש אני מבינה שלא התכוון לשום דבר מיני אבל בכל זאת האם זה נחשב להטרדה מינית כלשהי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן בטח! ברור!
לילי18/11/2007תגישי נגדו תביעה, תפשטי את עורו ותוציאי ממנו כל גרוש, תעשי לו בושות בכל העיר, תפרסמי אותו ואת החנות שלו שיפשוט רגל ומשפחתו תרעב ללחם, שכולם ידעו שהוא חרמן בלתי נלאה וסוטה מין רק כי הוא אמר לך מכות בתחת.
אפשר לחשוב מה אמר לך.
את לא חושבת שהגזמת קצת?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה מרונית סדגר
רונית סדגר20/11/2007שלום לך,
אין ספק שדרך הפניה נשמעת חוצת גבולות, ובהחלט בקטגוריה של הטרדה. אלא שבהיבט החוקי אינני בטוחה שאמירה חד פעמית (גם אם בתוכנה היא בבירור הטרדה) נכנסת בקטגוריה של הטרדה מינית. כדאי לברר זאת עם מומחים בתחום המשפטי.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)