התרדה מינית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התרדה מינית
    רחל
    19/09/2010

שלום רב,

לאור התרדה מינית של אחד התלמידים בבית הספר כלפני אני מבקשת לקבל את עזרתכם

אני מורה מקצועית המלמדת בבית ספר דו לאומי מזה 10 שנים
    לפני מספר ימים בדרכי לרכב חזרה הביתה(סוף היום) התקדם לעברי אחד התלמידים כאשר הוא החל לומר שהנני מורה יפה והסתכל עליי מכף רגל ועד ראש .בדרכי לעבר הרכב בחנייה הוא הלך אחריי עד הרכב בדרכי לרכבי הוא ממשיך לומר כמה יפה אני ושורק ואז לפני שהוא עלה לאוטובוס שלו הוא ליטף את כתפי לכול אורכה ואמר להתראות ועלה לאטובוס .אני מייד הסתובבתי כלפיו והדפתי אותו מסביבתי , הוא נכנס במהירות לאוטובוס ולא רצה לרדת. דווח למנהלת בית הספר על המקרה וליועץ וחיכו לי היום כדי שאוכל לזהות את הילד(תלמיד חדש בבית ספרנו כיתה י')- ואכן נכנסתי לכיתה וזיהיתי אותו- הוא הוצא מן הכיתה והובא בפני המנהלת והיועץ - אני הייתי בחדר המורים.
    לאחר הזיהוי הייתי לי שיחה עם מנהלת בית הספר והיועץ שלא הסכימו לבקשתי להרחיק את התלמיד מבית הספר לצמיתות בטענה שיהיה ותלמיד זה יורחק קבוצה גדולה של תלמידים מאותו השבט ואזור מגורים תעזוב את בית הספר. היא דגלה ברעיון שיש לזמן את אביו ולבקש כי יתנצל בפניי כי הוא לא ידע מה הוא עשה.
    כמובן שאני די מופתעת מתשובתה של מנהלת בית הספר וכרגע אני שוקלת להגיש תלונה במשטרה
    אבקש לקבלת את חוות דעתכם בנוגע לאופציות הטיפוליות העומדות בפני
    תודה וחתימה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התרדה מינית

הוספת תגובה

• תשובה

רונית סדגר
    22/09/2010

שלום רב,
    כפי שנראה, עד לשלב זה נהגת כראוי.
    כמובן שהגשת תלונה במשטרה הינה אפשרות.
    אולי כדאי להתייעץ במרכז סיוע 1202 בפרויקט ליווי בהליך הפלילי.
    הם ודאי יוכלו להנחות אותך.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו