מרכזי תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרכזי תמיכה
    אילה
    20/11/2007

שלום רב,
    בחודשים האחרונים אני מתמודדת עם פוסט טראומה לאחר התפרצות של זיכרון פגיעה מינית בילדות.
    אני מטופלת באופן פרטני, ותרופתי, אך מעבר לשעות הטיפול אני מאוד בודדה וחווה הצפה רגשית וסבל.
    הייתי רוצה למצוא מרכז מוגן בו אוכל להיות עם בנות שעברו חוויות דומות, ולו רק בשביל להיות בחברה, כי קשה לי להיות כרגע בחברה. כדי שיהיה עם מי לדבר, כדי שלא אהיה לבד.
    במרכזי הסיוע נתקלתי בקבוצות תמיכה, אך אני מחפשת מקום בטוח אליו אפשר להגיע מספר פעמים בשבוע. פשוט מקום בטוח.
    שמעתי על פרוייקט בית אמיתי של עמותת עלם, אך הוא רק עד גיל 25.
    האם מישהו מכיר מקום שיכול לסייע מבחינה זו?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרכזי תמיכה

הוספת תגובה

• הלוואי היו מרכזים כאלה

פרופ' רחל לב-ויזל
    26/11/2007

לצערי אני לא מכירה מקום כזה. כדאי לבדוק במרכזי הסיוע.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרכזי תמיכה

רונית סדגר
    28/11/2007

שלום לך,
    במידה ואת גרה באזור הצפון, את יכולה לברר במכון איתן, בהנהלת שרי עוז. במידה ולא, האפשרויות היחידות הינן רק קבוצות במרכזי הסיוע. בחיפה קיימת גם אפשרות לקבלת מתנדבת לתמיכה במרכז אשה לאשה - פרויקט בהנהלת אורה אדם. תוכלי להתקשר בעניין לחנה אבני ילפון 0545925990.

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו