מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חייבת עצה .מאיה29/09/2010
בקרוב אני עומדת להינשא לבחור שאני והוא יוצאים במשך ארבע שנים .
אהבה שלנו גדולה והכל טוב ויפה אבל יש בעיה אחת בן זוגי עבר התעללות מינית כשהיה ילד לא ראיתי שום השפעה עליו בחיי היומיום והוא היה בפגישות אצל פסיכולוגים והם קבעו כי כמעט ואין השפעה . אבל החשש שלי הוא כזה , ברוב המקרים שבהם שמעתי על מבוגרים שהתעללו בילדים מינית אלא היו אנשים שחוו הם בעצמם התעללות בילדותם , אני סומכת על בן זוגי אך בכל זאת קיים החשש שבבוא היום ובוא יהיו לנו ילדים כתוצאה מהטראומה הוא יוכל לפגוע בהם .
אני לא יכולה לספר לו על חששותי כי הוא יפגע מאוד . מה לעשות והאם יש תסמינים שאפשר לראותם ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש
פרופ' רחל לב-ויזל30/09/2010שלום לך,
חשוב כי תדעי שרק 30% מהילדים שנפגעו מינית על פי מחקרים אכן פוגעים בילדים. אני מבינה את חששך. למרות שנאמר כי אין השפעה על בן זוגך, אולי היה נכון כית תבקשי ממנו להגיע אתך למספר מפגשים של ייעוץ לאור הקושי שלך להכיל את מה שעבר. במהלך המפגשים יעלו גם החששות שלו לגבי ילדיו שלאו דוקא קשורים לרצון לפגוע באחרים אלא אולי החשש שייפגעו על ידי אחרים. חשוב גם לדעת מי הוא שפגע בו ובאיזו מסגרת, בבית? בבית הספר? קרוב משפחה? זר? בוגר או ילד?
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה ..
מאיה01/10/2010קודם כל תודה רבה שענית,
שנית הוא ממש לא בעד של פסיכולוגים , רמזתי לו לכיוון כמה פעמים והוא אמר שאין צורך כי הוא ממש הדחיק את זה .
והוא עבר התעללות על ידי זר שתפס אותו ואת חברו בגיל שמונה והכריח אותם לעשות דברים מיניים אחד לשני וגם לו ויש לי ממש חששות שבגלל שהוא מדחיק מתישהו זה יתפרץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)