מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני לא אנסאורן22/11/2007
יצאתי עם מישהי והיינו שניינו שיכורים ושכבנו אצלי בבית. אח"כ היא הלכה הבייתה
יום למחרת היא מתקשרת ואומרת לי שניצלתי אותה והיא חושבת שזה "כמו אונס".
אני המום, תמיד שמעתי גברים מתלוננים על נשים שאומרות כאלו דברים והיום זה קורה לי.
איך אני יכול לשכנע אותה שזה לא היה אונס?
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תתנצל ותלכו ביחד לשיחה
פרופ' רחל לב-ויזל23/11/2007גם אם הייתם שניכם שיכורים והיא חשה שהשתתפה בפעילות מינית שלא רצתה אך היתה חסרת כוח או אנרגיה להתנגד מבחינתה היה ניצול או אונס. אם לא התנגדה או התנגדה והתייחסת לכך כחלק מן המשחק המקדים, מבחינתה חדרת לתחום פרטי. אני מבינה את תחושתך. אני מציעה כי מעבר להתנצלות תציע לה ללכת במשותף לשיחת ייעוץ באחד ממרכזי הסיוע. עצם הליכתך אתה יסייע לה להתגבר על מה שקרה ולך על תחושותיך.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה?? על מה הוא צריך להיתנצל בדיוק?
מישהו28/11/2007שתיהם היו שיכורים עשו סקס ו... למה הוא אנס אותה אולי היא אנסה אותו? שניהם היו שיכורים מרגיז שנשים חושבות שהם "נותנות" בסקס,למה היא לא חדרה לפרטיות שלו? אפשר להציג את זה גם ככה מה הקטע להיתנצל על זה שהם שכבו שיכורים או לא שניהם היו שיכורים מה היא עושה עניין מיזה?!.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית סדגר29/11/2007אחד הדברים שחשוב להבין הוא מהי התוצאה של קשר מיני תחת השפעת שכרות - ואין ספק שיש בכך סיכון. בשיחה איתה צריך לשמוע אותה ולא רק לשכנע אותה שזה לא היה אונס. מסתבר שבחוויה שלה היה משהו חודרני - ורק שיחה פתוחה וקשובה יכולה להבהיר.
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)