אני לא אנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני לא אנס
    אורן
    22/11/2007

יצאתי עם מישהי והיינו שניינו שיכורים ושכבנו אצלי בבית. אח"כ היא הלכה הבייתה
    יום למחרת היא מתקשרת ואומרת לי שניצלתי אותה והיא חושבת שזה "כמו אונס".
    אני המום, תמיד שמעתי גברים מתלוננים על נשים שאומרות כאלו דברים והיום זה קורה לי.
    איך אני יכול לשכנע אותה שזה לא היה אונס?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני לא אנס

הוספת תגובה

• תתנצל ותלכו ביחד לשיחה

פרופ' רחל לב-ויזל
    23/11/2007

גם אם הייתם שניכם שיכורים והיא חשה שהשתתפה בפעילות מינית שלא רצתה אך היתה חסרת כוח או אנרגיה להתנגד מבחינתה היה ניצול או אונס. אם לא התנגדה או התנגדה והתייחסת לכך כחלק מן המשחק המקדים, מבחינתה חדרת לתחום פרטי. אני מבינה את תחושתך. אני מציעה כי מעבר להתנצלות תציע לה ללכת במשותף לשיחת ייעוץ באחד ממרכזי הסיוע. עצם הליכתך אתה יסייע לה להתגבר על מה שקרה ולך על תחושותיך.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ?? על מה הוא צריך להיתנצל בדיוק?

מישהו
    28/11/2007

שתיהם היו שיכורים עשו סקס ו... למה הוא אנס אותה אולי היא אנסה אותו? שניהם היו שיכורים מרגיז שנשים חושבות שהם "נותנות" בסקס,למה היא לא חדרה לפרטיות שלו? אפשר להציג את זה גם ככה מה הקטע להיתנצל על זה שהם שכבו שיכורים או לא שניהם היו שיכורים מה היא עושה עניין מיזה?!.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    29/11/2007

אחד הדברים שחשוב להבין הוא מהי התוצאה של קשר מיני תחת השפעת שכרות - ואין ספק שיש בכך סיכון. בשיחה איתה צריך לשמוע אותה ולא רק לשכנע אותה שזה לא היה אונס. מסתבר שבחוויה שלה היה משהו חודרני - ורק שיחה פתוחה וקשובה יכולה להבהיר.

רונית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו