מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני צריכה עזרההה דחווף!חסוי04/10/2010
שלום ,
לפני כ-שבועים אני השארתי פה הודעה בפורום על כך שיש לי ילד בכיתה שמטריד אותי מינית , אני פניתי למורה שלי וגם ליועצת והם אמרו שהם יטפלו בזה אבל לא הצלחתי לספר להם על כל המקרים היה לי קשה מידי אז הם לא יודעות הכל אבל הם יודעות את הרוב , המורה דיברה איתו ועכשיו הוא מאיים עלי הוא אומר לי שהוא יתנקם בי , שאני ישלם על זה ביוקר ועוד הוא ממשיך להציק לי לקלל אותי להשפיל אותי ולגעת בי ואני תמיד אומרת לו שיפסיק אבל הוא לא מפסיק ! היום דיברתי אם המורה שלי שוב אבל היא לא התייחסה אליי ברצינות היא דיברה איתי אבל היא הייתה ממש עצבנית , בינתיים הוא סיפר לכל החברים שלו שאני המצאתי עליו סיפורים והלשנתי עליו הוא תמיד מקלל אותי בוהה בי ומאיים עלי אני ממש מפחדת ממנו ואני לא יודעת מה לעשות כי לא מטפלים בזה !
בבקשה תגידי לי מה לעשות !
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני צריכה עזרההה דחווף! - תגובה
רונית סדגר07/10/2010שלום רב,
אכן עשית את הדבר הנכון, אבל אני מבינה שבינתיים את לא מרגישה שהטיפול בנושא יעיל. אני ממש מציעה לערב את ההורים שלך ושהם יגבו את הצורך בהגנה שלך מול בי"ס.
תמיד אפשר גם להגיש תלונה במשטרה.
יתכן שאת יכולה גם לכתוב לאחראים במשרד החינוך על נושא הפגיעה המינית ולשתף אותם.
מקווה שזה יעזור,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)