האם זו הטרדה מינית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם זו הטרדה מינית?
    לירז
    08/10/2010

בקרוב אני בת 16.
    כשהייתי בת 10-11 בערך בן-דודה שלי (מצד אבא) היה בן 15 כשזה קרה. כיום הוא בן 20
    יום אחד שיחקנו בייחד בבית שלו והיינו בחדר של ההורים שלו והוא סגר את הדלת, הוא דחף אותי קצת על המיטה ונישכב עליי וניצמד אליי, הוא נישק אותי בפה (בלי לשון) וליטף לי את הידיים ולא נתן לי ללכת. אמרתי לו שיעזוב אותי ושייראו אותנו ככה אבל הוא רק אמר לי "אל תדאגי לא ייראו אותנו סגרתי את הדלת" והוא המשיך וניסיתי לידחוף אותו קצת מעליי ולא הצלחתי...
    אני לא זוכרת ממש כמה זמן זה היה, אבל הוא המשיך עם זה ולא הפסיק להגיד לי כמה שהוא אוהב אותי.
    לא הייתה לי דרך לצאת ממנו ובסוף הוא השתכנע ונתן לי ללכת ואמר לי לא לספר לאף אחד.. כמובן שאני הקשבתי לו כי פחדתי ולא סיפרתי לאף אחד עד גיל 15.. יותר מיזה לא היה. לא היו עוד מיקרים דומים אחריי המקרה הזה.
    כשהייתי בת 15 סיפרתי להורים שלי והם רק אמרו לי שזה לא בסדר.
    אני לא מפסיקה להיזכר בזה, ודי קשה לי להתמודד עם הזכרונות האלה. זה נחשב להטרדה מינית מה שהוא עשה?
    ומאז, לא דיברנו ביכלל תמיד השתדלתי להתרחק ממנו כמה שיותר ולא לדבר איתו ביגלל מה שהוא עשה.
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם זו הטרדה מינית?

הוספת תגובה

• האם זו הטרדה מינית? - תגובה

רונית סדגר
    14/10/2010

שלום רב,

אפשר להבין כי את חווה מצוקה לאור הפגיעה שעברת, והסוד ששמרת שנים רבות.
    אני חושבת שההורים יכולים לסייע טוב יותר. לשם כך את צריכה להסביר כמה את סובלת ומשלמת על מה שקרה. אפשר להגיש תלונה במשטרה, או לפחות לפתוח זאת במשפחה.
    בנוסף, אני הייתי ממליצה על טיפול שיעזור בהתמודדות.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו