שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום
    חסוי
    11/10/2010

קודם כל תודה רבה על העצות שלכם אני לא יודעת מה הייתי עושה בלעדיהם.
    אני שוב פונה בבקשה לעזרה כי עשיתי את מה שאמרת לי סיפרתי להורים והם לקחו אותי למשטרה אבל לא נעשה עם זה כלום כבר יותר משבועיים . בינתיים הוא מטריד אותי פחות , אבל הוא עדין מציק לדוגמא היום הוא עבר לידי ונגע לי בתחת אני כבר באמת לא יודעת מה לעשות הוא לא יוצא לי מהראש אני לא נותנת לאפחד לראות את זה כי אני תמיד חייכנית ונחמדה ליד אנשים אחרים וכשאני מספרת את הדברים האלה לחברות שלי הם אומרות "זהו היה נגמר שכחי מזה" אבל אני לא מצליחה וזה הורג אותי אני תלמידה טובה בלימודים אבל אני לא מרוכזת בשיעורים, אני לא אוכלת וירדתי כמעט 4 קילו כי אין לי אפילו תיאבון. כל בוקר שאני רואה אותו יש לי צמרמורות ואני ממש מפחדת ממנו ונזכרת בכל מה שהוא עשה לי אני גם לא ישנה בלילה אני כל הזמן מתעוררת מסיוטים אני לא יודעת מה לעשות ! שוב לפנות למורה שלי ? לספר לה על כל שאר המקרים שהיו? היא תתיחס לכך ברצינות ? אני אפילו מתחילה לחשוב שאני כבר לא נורמלית אני לא יודעת מה לעשות בבקשה תעזרי לי אין לי למי לפנות. סליחה על ההטרדה ותודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

רונית סדגר
    14/10/2010

שלום לך,

את בהחלט נורמלית מאד, אבל במצוקה.
    עכשיו, אחרי שפנית למשטרה אני מציעה לפנות למרכז סיוע - טל. 1202 ולבקש עזרה מהסיוע בהליך הפלילי.
    הם יוכלו לסייע מול המשטרה.
    בנוסף - אני מציעה לברר איתם אפשרויות לטיפול, כי את עוברת זמנים קשים.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו