האם עברתי הטרדה מינית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם עברתי הטרדה מינית?
    חסוי
    15/10/2010

שלום
    אני מתאמן בחדר כושר כבר קרוב לשנה ולפני כמה חודשים היה שם בחור שהיה מציק לי, הוא היה דוחף אותי וצובט אותי בפטמות.
    הרבה זמן לא ראיתי אותו שם והיום הוא הגיע לשם וקלטתי שהוא מסתכל עליי כאילו הוא "חם" עליי במובן מיני. המבטים שלו הפחידו אותי ורמזו לי שיש פה קטע מסריח.
    אם למשל הייתי הולך לכיוון מסויים כדי להתאמן באחד המכשירים, הוא היה בא לכיוון שלי אחרי כמה דק' ומתאמן באיזור שלי. אז יצא שהוא התחיל להסביר לי איך משתמשים במכשיר מסויים ואח"כ הוא שאל אותי מאיפה אני, ועניתי לו. לבסוף כשעמדתי לסיים הוא שאל אם אני רוצה להשתמש במכשיר שהוא השתמש בו ואמרתי לו שכבר סיימתי, והייתה לי הרגשה שהוא ייכנס לשירותים אחריי. צדקתי, אחרי שהתלבשתי הוא נכנס לשירותים ושאל אותי אם אני בא לפה ישר אחרי בית הספר, כי הוא ראה שהייתי עם התיק של הלימודים, עניתי לו שכן. אח"כ הוא שאל אותי איפה אני לומד ומכיוון שבעיר שלי יש רק שני בתי ספר תיכוניים שיקרתי לו ואמרתי לו שאני לומד בבית ספר X בזמן שאני בכלל לומד ב- Y, גם שיקרתי לו לגבי הגיל שלי.
    אח"כ הוא התפשט ועמד מולי בלי חולצה ושאל אם יש לי חברה, עניתי לו שלא והוא שאל אותי למה, אמרתי לו שאני ביישן. הוא התחיל להסביר לי שהוא גם היה ביישן אבל הוא התגבר על זה ושהיו לו שתי חברות ופה כבר הבנתי את הרמז והחלטתי לאמת את ההרגשות שלי, אז שאלתי אותו אם הוא שכב איתן והוא אמר לי שכן ושאלתי אותו אותו אם זה כיף הוא אמר שכן ואז הוא אמר לי " מה אף פעם לא שכבת עם מישהי?" אמרתי לו לא.
    הוא המשיך לדבר איתי על סקס כמובן בצורה בוטה, ואח"כ ביציאה הוא נתן לי כל מיני טיפים איך להתחיל עם בנות. אבל בכל זאת יש לי הרגשה שאולי הוא רוצה לנצל אותי מינית.
    מה את אומרת? האם כאשר מישהו שואל מישהו אחר מאיפה הוא, באיזה בית ספר הוא, אם יש לו חברה ואם הוא שכב עם בנות מרמז על מטרה עם אופי מיני?
    תודה ושבת שלום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם עברתי הטרדה מינית?

הוספת תגובה

• האם עברתי הטרדה מינית? - תגובה

רונית סדגר
    18/10/2010

שלום רב,
    קשה לדעת אם מדובר בבחור שפשוט רצה ליצור קשר חברי, או שהיתה מטרה מינית.
    מה שחשוב, לדעתי, הוא להגדיר מה הגבול שלך ואם אתה מרגיש אי - נוחות לעצור את השיחה ולא להמשיך בכיוונים של שיחה מינית שאינה נוחה לך.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו