מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תעזרו לישני25/11/2007
אולי זה ישמע קצת גיזעני..אבל אני היום בת 17 וב4 שנים האחרונים ערבים לא מפסיקים לעצור מכוניות לידי או שבמסיבות לגעת בי "בטעות"...ואפילו פעם אחת ביום הצעמאות כמעט אנסו אותי...עד שחברה שלי מצא אותי וזה קרה במזל משמיים!!....אבל כל זה פשוט גרם לי לטראומה...קשה לי מאוד לסמוך על בני אדם..ההורים שלי לא יודעית על זה אני מתביישת אפילו לספר להם על זה..אני לא יודעת מה לעשות...חשבתי על ללכת לפסיכולוגית אבל אני מאוד סגורה..לא יודעת מה לעשות!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול- לא לחכות
פרופ' רחל לב-ויזל26/11/2007העזרה הגדולה ביותר שאת יכולה לתת לעצמך והתנהגות אחראית תהיה מצדך לנסות לשתף את ההורים וללכת לטיפול. לא לחכות. כפי שאת נשמעת ישנם סימנים מקדימים שאת לא מזהה כסימנים מסכנים ונכנסת למילכוד מסוכן. אל תחכי - תפני לייעוץ.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית סדגר29/11/2007שלום לך,
עצם כתיבתך מראה שאת רוצה שינוי, ושאת מבינה את ההשלכות של הדברים שעברו עליך.
ראשית, חשוב שתביני שהסוד מעצים את התחושות הקשות ולכן חשוב לשתף אדם שאת סומכת עליו. מעבר לכך, אני יכולה להבין את הקושי הראשוני ללכת לטיפול, אלא שבקשר טיפולי טוב נוצרת תחושת קירבה וקבלה, שמאפשרת בעקבותיה את הפתיחות. חבל לותר על תהליך כזה.
שלך,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההטרדה מינית
מירי01/12/2007ראשית כול רציתי לחזק אותך שיש אור בקצה המנהרה
שתדעי שאני בחורה בת 24 אם חד הורית לשלושה ילדיםפ עברתי לצערי אונס
ואני אומרת לך אני הייתי באותו מצב לא ידעתי מה לעשות ולמי כן לספר??
אני מאד ממליצה לך להיתקשר למוקד ניפגעות במספר 1202
יש שם בחורות ונשים מקסימות
שם את יכולה לספר הכול כולם יקשיבו רק לך ויצדיקו אותך
הם גם יכולות לייעץ לך מה ואיך לעשות
הם מלוות גם בהליך פלילי כשצריך
אותי הם מלוות עד היום אני מאד ממליצה לך את תרגישי מאד מוגנת
הם מדהימות!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסליחה שכחתי עוד משהו
מירי01/12/2007ושכחתי להוסיף שאשמח מאאאד
לשמוע מימך אני חושבת שאוכל לחזק אותך אני כבר מאחורי זה
ואשמח מאד לעזור ולדבר איתך על הכול
אים תרצי אני במייל שלי
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)