לא קיימת.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא קיימת.
    עליזה
    23/10/2010

שלום לכן!
    אני גרה בדיור מוגן שנה + אחרי ניסיון התאבדות (זה לא הראשון) עכשיו שאני נמצאת בדיור העו"ס מציאה לי שנסות לדבר עם אמא שלי על הקשר כבת ואם, אני יודעת שאין סיכוי אבל כל החיים ניסיתי ואני מקווה שזה ניסיון מחדש ואחרון. אמא שלי לא מאמינה לסיפור4 שלי עם אבא שלי שעברתי התעללות פיזית, נפשית, מינית וכדומה למרות שהיא הייתה נוכחת בהכול חוץ מהמינית. הקשר שזה לא קשר, היא לא מתקשרת אלי בכלל אפילו לשאול מה שלומי?, אם אני בחיים? בתקופת האישפוז לא באו לבקר אותי 10 חודשים הייתי כמו כלבה, אין כאילו אני לא קימת אוף נמאס. אני מקווה לקבל עוד ראיה הזדהות ממכן הוא מה שאתן יכולות.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא קיימת.

הוספת תגובה

• לא קיימת. - תגובה

רונית סדגר
    25/10/2010

שלום לך,
    אכן דילמה קשה - האם לותר על אמא, או לנסות להתעקש על הקשר.
    מנסיון העבר נראה שאמא מתקשה לראות ולתת הכרה.
    מאידך, כדאי לבדוק עם העו"ס שלך מדוע היא מאמינה שיש סיכוי לקשר, ואז לשקול זאת שנית.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לעליזה המקסימה

ורד
    28/10/2010

לעליזה המקסימה
    אני מאוד מעריכה אותך שכתבת את זה
    גם אני בדיור מוגן ואני מבינה שזה כואב מאוד לא להיות בקשר עם אמא שלך שאמורה לעזור לך ולתמוך בך תנסי בכל זאת להסביר לאמא שלך בצורה הכי ברורה שאפשר ועם העובדת הסוציאלית כדי שתוכלו להגיע להבנה משותפת
    אני יודעת שזה קשה מאוד הכי קשה שיש כי אין כמו אמא בעולם
    אולי האמא מפחדת לדעת כמה סבלת והיא מנסה להדחיק את זה על מנת לא לסבול ובגלל זה היא מנתקת את הקשר אולי היא מאשימה את עצמה את צריכה לברר את זה
    הייתי רוצה לתקשר איתך ןלדדבר איתך אבל אני לא יכולה לחשוף את המייל שלי באתר על מנת לשמור על הפרטיות שלי אני מאמינה שגם את חושבת ככה אבל אם בא לך לרשום את המייל על מנת שנוכל לדבר אשמח מאוד
    אוהבת מאמינה בך מבינה אותך ותומכת בך
    ורד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו