מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא קיימת.עליזה23/10/2010
שלום לכן!
אני גרה בדיור מוגן שנה + אחרי ניסיון התאבדות (זה לא הראשון) עכשיו שאני נמצאת בדיור העו"ס מציאה לי שנסות לדבר עם אמא שלי על הקשר כבת ואם, אני יודעת שאין סיכוי אבל כל החיים ניסיתי ואני מקווה שזה ניסיון מחדש ואחרון. אמא שלי לא מאמינה לסיפור4 שלי עם אבא שלי שעברתי התעללות פיזית, נפשית, מינית וכדומה למרות שהיא הייתה נוכחת בהכול חוץ מהמינית. הקשר שזה לא קשר, היא לא מתקשרת אלי בכלל אפילו לשאול מה שלומי?, אם אני בחיים? בתקופת האישפוז לא באו לבקר אותי 10 חודשים הייתי כמו כלבה, אין כאילו אני לא קימת אוף נמאס. אני מקווה לקבל עוד ראיה הזדהות ממכן הוא מה שאתן יכולות.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא קיימת. - תגובה
רונית סדגר25/10/2010שלום לך,
אכן דילמה קשה - האם לותר על אמא, או לנסות להתעקש על הקשר.
מנסיון העבר נראה שאמא מתקשה לראות ולתת הכרה.
מאידך, כדאי לבדוק עם העו"ס שלך מדוע היא מאמינה שיש סיכוי לקשר, ואז לשקול זאת שנית.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלעליזה המקסימה
ורד28/10/2010לעליזה המקסימה
אני מאוד מעריכה אותך שכתבת את זה
גם אני בדיור מוגן ואני מבינה שזה כואב מאוד לא להיות בקשר עם אמא שלך שאמורה לעזור לך ולתמוך בך תנסי בכל זאת להסביר לאמא שלך בצורה הכי ברורה שאפשר ועם העובדת הסוציאלית כדי שתוכלו להגיע להבנה משותפת
אני יודעת שזה קשה מאוד הכי קשה שיש כי אין כמו אמא בעולם
אולי האמא מפחדת לדעת כמה סבלת והיא מנסה להדחיק את זה על מנת לא לסבול ובגלל זה היא מנתקת את הקשר אולי היא מאשימה את עצמה את צריכה לברר את זה
הייתי רוצה לתקשר איתך ןלדדבר איתך אבל אני לא יכולה לחשוף את המייל שלי באתר על מנת לשמור על הפרטיות שלי אני מאמינה שגם את חושבת ככה אבל אם בא לך לרשום את המייל על מנת שנוכל לדבר אשמח מאוד
אוהבת מאמינה בך מבינה אותך ותומכת בך
ורד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)