מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי בעיה ?עלומת שם24/10/2010
היי,
אני בת 33 מאזור המרכז ובחיים לא הייתה לי מערכת יחסים רצינית עם בחור .
תמיד פחדתי להגיע לקטע של היחסי מין.
(אני בכלל לא ממש אוהבת מגע ובטח שלא יחסי מין)
ומכיוון שלא הסכמתי לשכב עם אף אחד לא הייתה לי אף מערכת יחסים .רק אלפי דייטים.
לפני כמה חודשים הבנתי שאין ברירה ושאני חייבת לקיים יחסים כי:
א.להיות כמו כולם
ב.לספק את הבחור איתו יצאתי
ג.כדי אולי סוף סוף לקדם מערכת יחסים אחת
כדי שאולי סוף סוף אני אכיר מישהו רציני ויחד נקים משפחה
חשוב לציין ב3 פעמים בחיי שעשיתי את זה כאב לי ומבחינתי הייתי מעדיפה לא לעשות את זה בכלל .
חשוב לי לציין שבעבר היה לי 2 חלומות שאבי מתעלל בי מינית .
נ.ב אני נורא אוהבת את אבא שלי.
אני כבר לא יודעת מה לעשות איך לפתור את הבעיה שאני אינני מגיעה לשורש הבעיה מה דפוק בי ??אני רוצה להיות כמו כולן לאהוב סקס או לרצות לעשות סקס
עוד דבר חשוב יש לי ביטחון עצמי אני בחורה עצמאית ואינטלגנטית ונראית טוב .( יש לי קצת דימוי גוף עצמי נמוך בגלל ירידה רבה במשקל)
כרגע הדבר שהכי מטריד אותי הוא :האם עברתי התעללות בעברי או שאני סתם דפוקה חסרת ניסיון ?
למה אין לי רצון במגע בכלל או בסקס בפרט .
אני אשמח לשמוע את דעתכם הכנה.
המון המון תודה .
זה פעם ראשונה שאני אומרת/רושמת את כל זה למישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש לי בעיה ? - תגובה
רונית סדגר25/10/2010שלום לך,
אכן קשה להגיע למסקנה על סמך הסימפטום שאת מתארת - הימנעות ואי חשק מיחסי מין. הייתי ממליצה לך לגשת לטיפול בו תוכלי לבדוק מה עומד ביסוד קושי זה, כדי שתוכלי להמשיך ולטפל בנושא.
אפשרות של פגיעה מינית קיימת, אך יש גם אפשרויות אחרות שכדאי לבדוק.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני אשמח,
עלומת שם26/10/2010אם תוכלי לעדכן אותי על מטפלת באזור המרכז
שאיתה אנ י יכולה להתייעץ לגבי בעיה זו .
המון תודה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי אני אשמח, - תגובה
רונית סדגר27/10/2010אפשר להתקשר למרכזים רב תחומיים הממוקמים באזור המרכז ולבקש
להתייעץ לגבי הבעיה:
מרכז רב תחומי הממוקם בבית החולים איכילוב - מנהלת ציביה זליגמן - 036974166.
מרכז רב תחומי הממוקם בראשון לציון - מנהלת אילנה כהן - 039689804/7
מרכז סיוע לנפגעות תקיפה מינית - 1202 (מספר קצר מכל טלפון) - אפשר לקבל מידע לגבי מטפלים פרטיים באזור המרכז.
בברכה,
מזכירות המרכז הרב תחומי חיפה
ב/ רונית סדגר - המנהלת
טלפון 048359975* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)