לא ממש בטוחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא ממש בטוחה
    אנונימית
    27/10/2010

מקווה שפה אמצא תמיכה...
    לפני 3 שבועות נסעתי לטיול במרוקו. כבר ביום הראשון לטיול הרגשתי שהמדריך מנסה להתקרב, במשך ארבעת הימים הראשונים לטיול הוא נעץ מבטים, יצר אווירה מינית בכל פעם בה התקרב אליי, כשניגשתי אליו לשאול שאלה ענה "עד שלא תראי לי את כל הקעקועים אני לא עונה לך", כשהבין שאני לא מעוניינת אמר "אני מבין שאיתך אני אצטרך לעבוד קשה", באחת מהסיטואציות שאלתי אותו מה הוא רוצה, מה הסיפור, אך כמובן שהוא לא ענה. בערב השלישי יצאנו לסיור לילי, כשעליתי חזרה לאוטובוס הוא עלה אחריי ופתאום הרגשתי את ידיו על מותניי, כשחזרנו למלון הוא מסר לי את מס' חדרו ואמר "אני מחכה לך". בבוקר ניגש ואמר "פגעת בי, למה לא באת?", באותו הרגע הבנתי שעליי להתרחק ממנו ככל האפשר. מיותר לציין שכל הטיול נהרס לי, כל פעם שהוא דיבר- הגוף התכווץ... פניתי למשטרה- דיי הובהר לי שאין הרבה מה לעשות, זו מילה שלי נגד שלו ומכיוון שלא מדובר בנגיעה באזור מוצנע או מעבר לכך- עדיף לא להגיש תלונה כי לא ייצא מזה כלום... עבר כבר שבוע מאז שחזרנו ואני לא מצליחה להתאושש, לא מצליחה להתמודד עם תחושת חוסר האונים ואוזלת היד... אני יודעת שאם לא אעשה מעשה- אני לא אהיה האחרונה, אבל לא יודעת מה לעשות...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא ממש בטוחה

הוספת תגובה

• לא ממש בטוחה - תגובה

רונית סדגר
    01/11/2010

שלום רב לך,

אכן נשמע שעברת חוויה מאד מטרידה במהלך הטיול. קשה להשלים עם העובדה שהמשטרה חסרת אונים מול חוויה כזו. נראה לי שכדאי להתקשר למרכז סיוע 1202 ולבקש לדבר עם רכזת ליווי בהליך הפלילי ולהתיעץ איתה.
    כמו כן - אם המדריך שייך לחברה מסויימת, כדאי מאד להעביר אליהם את המידע.

רונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא ממש בטוחה - תגובה

פרופ' רחל לב-ויזל
    09/11/2010

האם לדעתך יעזור אם תפגשי ותעמידי אותו באופן ישיר על הרגשתך? גם אם את מתכוונת להתלונן.
    רחל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לאנונימית

מתבונן מהצד
    18/11/2010

את חייבת לפנות למעסיקים שלו,בעלי החברה מארגנת הטיול.
    לספר להם מה שעברת,אולי בהרגשה שאת תמנעי מאחרות הטרדה כזו תצליחי להתגבר ולחזור לעצמך. בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו