מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא ממש בטוחהאנונימית27/10/2010
מקווה שפה אמצא תמיכה...
לפני 3 שבועות נסעתי לטיול במרוקו. כבר ביום הראשון לטיול הרגשתי שהמדריך מנסה להתקרב, במשך ארבעת הימים הראשונים לטיול הוא נעץ מבטים, יצר אווירה מינית בכל פעם בה התקרב אליי, כשניגשתי אליו לשאול שאלה ענה "עד שלא תראי לי את כל הקעקועים אני לא עונה לך", כשהבין שאני לא מעוניינת אמר "אני מבין שאיתך אני אצטרך לעבוד קשה", באחת מהסיטואציות שאלתי אותו מה הוא רוצה, מה הסיפור, אך כמובן שהוא לא ענה. בערב השלישי יצאנו לסיור לילי, כשעליתי חזרה לאוטובוס הוא עלה אחריי ופתאום הרגשתי את ידיו על מותניי, כשחזרנו למלון הוא מסר לי את מס' חדרו ואמר "אני מחכה לך". בבוקר ניגש ואמר "פגעת בי, למה לא באת?", באותו הרגע הבנתי שעליי להתרחק ממנו ככל האפשר. מיותר לציין שכל הטיול נהרס לי, כל פעם שהוא דיבר- הגוף התכווץ... פניתי למשטרה- דיי הובהר לי שאין הרבה מה לעשות, זו מילה שלי נגד שלו ומכיוון שלא מדובר בנגיעה באזור מוצנע או מעבר לכך- עדיף לא להגיש תלונה כי לא ייצא מזה כלום... עבר כבר שבוע מאז שחזרנו ואני לא מצליחה להתאושש, לא מצליחה להתמודד עם תחושת חוסר האונים ואוזלת היד... אני יודעת שאם לא אעשה מעשה- אני לא אהיה האחרונה, אבל לא יודעת מה לעשות...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא ממש בטוחה - תגובה
רונית סדגר01/11/2010שלום רב לך,
אכן נשמע שעברת חוויה מאד מטרידה במהלך הטיול. קשה להשלים עם העובדה שהמשטרה חסרת אונים מול חוויה כזו. נראה לי שכדאי להתקשר למרכז סיוע 1202 ולבקש לדבר עם רכזת ליווי בהליך הפלילי ולהתיעץ איתה.
כמו כן - אם המדריך שייך לחברה מסויימת, כדאי מאד להעביר אליהם את המידע.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ממש בטוחה - תגובה
פרופ' רחל לב-ויזל09/11/2010האם לדעתך יעזור אם תפגשי ותעמידי אותו באופן ישיר על הרגשתך? גם אם את מתכוונת להתלונן.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאנונימית
מתבונן מהצד18/11/2010את חייבת לפנות למעסיקים שלו,בעלי החברה מארגנת הטיול.
לספר להם מה שעברת,אולי בהרגשה שאת תמנעי מאחרות הטרדה כזו תצליחי להתגבר ולחזור לעצמך. בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)