שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    שירה
    08/11/2010

במסגרת הכרות חברתית פגשתי בחורה עם עוות גופני. יצרנו קשר טלפוני כשמטרתי היתה להיות נחמדה ולעזור. לא יותר מזה. אלא שדי במהרה היא החלה להתקשר לעתים קרובות מדי. צלצול אחרי צלצול והתחלתי להבין שאני בבעיה. אין לי כל ספק שהיא בעלת הפרעת אישיות כלשהי. הפסקתי לענות לה אך היא עדיין ממשיכה להתקשר וגם דרך שיחות לא מזוהות. יש סבירות כלשהי שאני יכולה עוד להתקל בה במסגרת זו או אחרת. משום כך לא הייתי רוצה לומר לה שתרד ממני. מצד שני זה הפך למטרד ומגביל אותי בלענות לשיחות שאני לא מכירה את המספר. ככל הנראה היא לא מתכוונת לרדת ממני. איך אני יכולה לצאת ממנה ? זה הפך למטרד שאפילו מעורר בי פחד.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

פרופ' רחל לב-ויזל
    09/11/2010

שלום לך,
    אני מציעה שעל אף אי הנוחות תבהירי לאילו יחסים את מוכנה ובאילו גבולות. אני משערת שהבחורה חשה בודדה ולכן כאשר נקרה קשר אפשרי בדרכה מבקשת להפוך אותו לקרוב מאד.
    רחל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו