מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהענת29/11/2007
לפני יומיים יצאתי עם בחור. אח"כ הלכנו אליו. נכנסנו למיטה ואני לא כל כך רציתי, אבל הוא ממש רצה והתנהג מעט באלימות אז הייתי שקטה ונתתי לו לעשות מה שהוא רוצה. אני לא יודעת אם זה היה אונס או לא, מה דעתכם?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את הסכמת לישכב זה לא אונס
משה29/11/2007מה זה אלימות אפשר לדעת למה את מיתכוונת?,אם את לא רוצה אל תעשי סקס אם כן אז תעשי אם עשית סקס למרות שלא רצית(למה לא מבין) אז זאת בעיה שלך ואף אחד לא אנס אותך מיצתער אבל ככה זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה פשוט גבר ממוצע
ארין29/11/2007אין לך מושג כמה לחץ נשים יכולות להרגיש כדי לקיים יחסי מיין. לפעמים אלימות יכולה לבוא בכל מיני צורות, אבל זה לא משהוש נאי מצפה שאתה תבין. שוביניסט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה קשור שוביניסט אם היא הסכימה
משה29/11/2007לעשות סקס למרות שלא רצתה זאת בעיה שלה,גם נשים מפעילות ליפעמים לחץ אם הגבר לא ממש רוצה (הייתה לי חברה היו פעמים שלא היה באלי והיא לחצה לא קצת ועדיין לא שכבתי איתה)
לחץ או לא אם היא מסכימה ומוותרת למרות שהיא לא רוצה זאת בעיה שלה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמיד זה הבעיה שלנו
ארין30/11/2007אתה גבר אז לא תבין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאין מה להבין לא קשור גבר זה היגיון
משה30/11/2007* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה בתור בחורה אני אומרת לך..
לילי04/12/2007את הלכת אליו הביתה... אחרי יומיים של היכרות... לא הכרת אותו לעומק. למי את באה בטענות? מישהו הכריח אותך לבוא אליו? את ילדה בת 10? מה ציפית לעשות אצלו בבית? לשחק דוקים? מספיק כבר עם הבכיינות הזו. רציתי לא רציתי.
ותאמיני לי אני בחורה. לא גבר מתחזה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאונס עצמי
פרופ' רחל לב-ויזל29/11/2007זה קורה לעתים קרובות לנשים רבות. מתוך חשש, אי נעימות ולעתים פחד נמנעים מלהגיב ומחכים שהכל יגמר. זה כאילו שתפת פעולה באונס עצמך. הבחור לא באמת מבין שלא רצית ומבחינתו על פי הקודים שלו חושב שהכל בסדר. חשוב שתזהי את הסימנים מהתחלה ותחליטי מה את רוצה.
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית סדגר03/12/2007שלום לך, אין ספק שעברת ארוע קשה. קצת חסרים לי פרטים כדי להחליט אם היה כאן מקרה אונס. האם זוהי פגישה ראשונה? מהו טיב הקשר? כיצד נכפו עלייך היחסים המיניים? יחד עם זאת, אני בהחלט סומכת על התחושה הסובייקטיבית שלך ולכן נראה לי הגיוני לפנות למרכז סיוע במקום מגורייך, ולבקש התייעצות עם מתנדבת מפרויקט לווי בהליך הפלילי. היא תוכל לסייע לך בתהליך קבלת ההחלטה כיצד להתנהל. בהצלחה רונית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר לחשוב מה קרה עשתה סקס למרות
ג03/12/2007שלא הכי רצתה זה היה בהסכמה שלה אל תנסו לסלף את זה לאונס כי זה לא,בסך הכל עשתה סקס מי מת בישביל מה כל זה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהג' צודק - מה פתאום אונס?
לילי04/12/2007היא רק תעשה בושות לעצמה...
לפני שאת הולכת לבית של גבר - תחשבי פעמיים. את רוצה לצאת איתו? יש מקומות ניטרליים. לא בבית שלו. רצית ללכת אליו הביתה? קחי בחשבון שהוא ירצה שתפסקי רגליים מותק. אין מה לעשות. על איזה אונס אתן מדברות. מספיק כבר עם הפמיניזם הרדיקלי הזה. נמאס.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוואו בסדר אז שכבת איתו אז מה קרה
במבה05/12/2007מה כל כך כואב לך ששכבת איתו למה לעשות סצנות?.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאונס יכול להיות גם בין בעל ואשה
יואב09/12/2007התגובות כאן מזעזעות.
גם אם לא אמרה לא מפורשות, אבל הגבר יודע שהיא לא רוצה, והוא תמידדדד יודע. כשהיא באמת באמת לא רוצה. אז הוא יודע שהוא אונס אותה, כי היא משותקת, כי היא מפחדת, כי בסופו של דבר אולי היא בכלל הגיעה אליו הביתה כי הוא לחץ עליה ואין לה כח להתנגד ללחץ. מאלף סיבות. לא חשוב מה הבעיה שלה. אבל אם היה כאן אונס הוא יודע. בזה אני בטוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאף אחד לא יכול להיכנס לתוך המוח של
ר09/12/2007מישהו אחר וליקרוא לו את המחשבות לרוב אדם שמסכים לעשות משהו בדרך כלל רוצה,ואין פה שום אונס היא עשתה את זה בהסכמה שלה אם אין לה כל כך רצון להיתנגד זאת באמת הבעיה שלה אין מה לעשות מה הוא ידע לא ידע (מה שסביר להניח שלא ידע) זה לא משנה ביכלל,לדעתי את צריכה לשנות גישה בנוגע למין טיפה להישתחרר לא הזיק לאף אחד אם היית מנסה להינות לשם שינוי מהסקס בימקום "להיכנע" ו"לעשות טובה" היית מרגישה הרבה יותר טוב אם עצמך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)