האם יש עוד כמוני?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש עוד כמוני?
    רחל
    15/11/2010

שלום, אני בת 26. כל חיי, עד היום אני סובלת מהתעללות מינת קשה מצד אימי.
    בשנה האחרונה בעקבות קשר עם חברה טובה כל הדברים שחשבתי שהם נורמלים קיבלו פנים אחרים. כאן באנונימיות מוחלטת אני יכולה לספר שאימי מתעללת בי מגיל 4, שוכבת איתי , פוצעת אותי באיבר המין בצורה קשה כל פעם שהיא כועסת, מחדירה לי חפצים חדים מקדימה ומאחורה. אני סובלת כל חיי ורק לאחרונה הבנתי שמה שקורה לא בסדר.
    אני רוצה לשאול, האם יש עוד אנשים כמוני? אני לא פונה ולא אפנה לרשויות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש עוד כמוני?

הוספת תגובה

• הי

אני
    22/11/2010

כן אני חושבת שיש עוד כמוך, אך זה לא הופך את זה לבסדר, מובן שאם עברת זאת מגיל קטן אז היה קשה לך להבין שזה לא בדר גם כשאת בגיל מבוגר. את לא חייבת לפנות להתלונן אם את לא מרגישה בטוחה, אך תוכלי בצורה אנונימית לחלוטין להתקשר לנפגעות תקיפה מינית. מלבד זאת אני חושבת כי עדיף שתתפסי מרחק מאימך! הרי ברור לך כעת שמה שהיא עושה זה פסול ביותר!! זה לא מגיע לך! אלו האיזורים הפרטיים שלך ושלך בלבד! אם את גרה איתה אז הייתי ממליצה לך לעזוב, אני יודעת שזה נשמע מפוץץ..אל תאמרי לה לאן את עוברת אחרת היא תגיע גם לשם.... ואלי אחרי שיחות אנונימיות בקו חירום 1202 אם אני לא טועה, תוכלי להרגיש מוכנה לדבר על זה ואלי לסים לזה סוף. אני מאחלת לך המון בהצלחה ומקווה שתרמתי גם אם במעט...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש עוד כמוני? - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    22/11/2010

שלום רחל
    יש עוד גברים ונשים שנפגעו מאמהותיהם, אנו פוגשים אותם במהלך השנים בטיפול, ובדיווחים אנונימים על פגיעה מינית מהאם . ישנם גם מחקרים שנערכו בעולם ונערכים כעת על פגיעה מינית מאמהות. לשאלתך, יש עוד אנשים כמוך . אם תרצי לקבל סיוע ישנם קוי סיוע לנפגעי ונפגעות פגיעה מינית בהם את יכולה להשאר אנונימית, כמו כן מרכזי טיפול לנפגעי מינית.
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו