מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש עוד כמוני?רחל15/11/2010
שלום, אני בת 26. כל חיי, עד היום אני סובלת מהתעללות מינת קשה מצד אימי.
בשנה האחרונה בעקבות קשר עם חברה טובה כל הדברים שחשבתי שהם נורמלים קיבלו פנים אחרים. כאן באנונימיות מוחלטת אני יכולה לספר שאימי מתעללת בי מגיל 4, שוכבת איתי , פוצעת אותי באיבר המין בצורה קשה כל פעם שהיא כועסת, מחדירה לי חפצים חדים מקדימה ומאחורה. אני סובלת כל חיי ורק לאחרונה הבנתי שמה שקורה לא בסדר.
אני רוצה לשאול, האם יש עוד אנשים כמוני? אני לא פונה ולא אפנה לרשויות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי
אני22/11/2010כן אני חושבת שיש עוד כמוך, אך זה לא הופך את זה לבסדר, מובן שאם עברת זאת מגיל קטן אז היה קשה לך להבין שזה לא בדר גם כשאת בגיל מבוגר. את לא חייבת לפנות להתלונן אם את לא מרגישה בטוחה, אך תוכלי בצורה אנונימית לחלוטין להתקשר לנפגעות תקיפה מינית. מלבד זאת אני חושבת כי עדיף שתתפסי מרחק מאימך! הרי ברור לך כעת שמה שהיא עושה זה פסול ביותר!! זה לא מגיע לך! אלו האיזורים הפרטיים שלך ושלך בלבד! אם את גרה איתה אז הייתי ממליצה לך לעזוב, אני יודעת שזה נשמע מפוץץ..אל תאמרי לה לאן את עוברת אחרת היא תגיע גם לשם.... ואלי אחרי שיחות אנונימיות בקו חירום 1202 אם אני לא טועה, תוכלי להרגיש מוכנה לדבר על זה ואלי לסים לזה סוף. אני מאחלת לך המון בהצלחה ומקווה שתרמתי גם אם במעט...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש עוד כמוני? - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע22/11/2010שלום רחל
יש עוד גברים ונשים שנפגעו מאמהותיהם, אנו פוגשים אותם במהלך השנים בטיפול, ובדיווחים אנונימים על פגיעה מינית מהאם . ישנם גם מחקרים שנערכו בעולם ונערכים כעת על פגיעה מינית מאמהות. לשאלתך, יש עוד אנשים כמוך . אם תרצי לקבל סיוע ישנם קוי סיוע לנפגעי ונפגעות פגיעה מינית בהם את יכולה להשאר אנונימית, כמו כן מרכזי טיפול לנפגעי מינית.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)