זכרונות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זכרונות
    לילך
    18/11/2010

אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל....אני בת 24 ובחודשים האחרונים צפים אצלי זכרונות על הטרדה מינית שכביכול אני ואחי עברנו מצד אבא שלי. העניין הוא שאני לא בטוחה אם זה באמת זכרונות או שאני מדמיינת או מוסיפה דברים מהראש ומבלבלת את זה עם המציאות. פתאום התחלתי להיזכר שכשאחי היה קטן (הוא גדול ממני בכמה שנים) אבא שלי היה קורא לו להתקלח איתו כדי שהוא יסבן לו את הגב בטענה שהוא לא מגיע בעצמו לאזור הזה. בנוסף, אני נזכרת שאבא שלי היה מקריא לי סיפורים או עושה לי מסאז' לפני השינה פתאום אני נזכרת בתחושה שתמיד פחדתי שאני אכנס להריון מאבא שלי, והרי למה שאני אחשוב ככה אם הוא לא עשה לי כלום? אולי הוא נגע בי? אני לא יודעת מציפים אותי כל מיני רגשות מוזרים. אני חייבת לציין שגם אני וגם אחי בקשר טוב מאוד עם ההורים שלנו, ואני מאוד אוהבת את ההורים שלי. קשה לי להאמין שאבא שלי באמת עשה את הדברים האלה ואמא שלי ידעה ולא עשתה כלום והיום אנחנו חיים כמשפחה נורמטיבית אך עם זאת איני יכולה להפסיק לחשוב על זה והדבר מעסיק אותי רבות ומשפיע על המצב הנפשי שלי. כמובן שאיני מסוגלת לשאול את אחי על כך אם הוא זוכר משהו (והוא כנראה היה זוכר כי הוא היה לפחות בן 10 לפי החישוב שלי). איני מסוגלת לדבר על כך עם אף אחד. מה לעשות?! האם יש סיכוי שאני סתם מדמיינת? איך אפשר להתנער מההרגשה הזאת? כי באמת עד לזכרונות האלו שצצו אצלי הרגשתי שיש לי את ההורים הכי טובים ואוהבים ודואגים בעולם! בבקשה תעזרי לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זכרונות

הוספת תגובה

• זכרונות - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    21/11/2010

לילך
    אני מציעה לך להתחיל את המסע בכך שתתקשרי למרכז סיוע לנפגעות ונפגעי פגיעה מינית 1202 בקו יסיעו לך באנונימיות רבה נשים שהתמחו בשאלות שאת שואלת את עצמך כרגע, שאלות לגיטימיות מאוד. אני מציעה, נכון לעכשיו, לא לעסוק בסוגיה באם הזכרונות הם זכרונות או דימיון, אלא בשיחה עם מתנדבת בקו 1202
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו