מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמיזה מיניתאלמונית חדשה24/11/2010
הייתה לי שיחה עם רכזת משאבי אנוש וממונה ישיר שלי לאחר שאחד העובדים התלונן עלי שאני לא יודעת לעבוד בצוות אותו עובד לפי דעתי קצת היה דלוק עלי הוא כל הזמן היה זורק לי רמיזות מיניות אני גרושה והוא הרשה לעצמו להגיד לי הערות על לבוש על צבע החזייה שאני עייפה בלילה כי בטח אני משתוללת כל הלילה אמרתי לו שאני לא מוכנה שהוא ידבר איתי ככה וליד אנשים הוא מוריד מהכבוד שלי ומה הוא חושב שאני??? באותה שיחה עם הממונה שלי ומשאבי אנוש אמרתי שהוא מתלונן עלי והוא בעצמו לוקח דברים ברמה אישית ואמרתי שהוא זורק לי יציאות מיניות משאבי אנוש שאלו אם אני רוצה להתלונן אמרתי שלא הוא איתי באותו משרד ולא נעים לי אני חדשה עובדת שנה והוא 13 שנה הממונה ומשאבי אנוש גיבו אותו ועכשו היא מזמנת אותי לעו"ד של החברה לשיחה שאלתי אותה למה? היא אומרת שהיא חייבת וכבר בסיכום שיחה היא כתבה שאני לא מעונינת להתלונן ושזה הפסיק ושאני רוצה לסגור את הפרשה אבל היא לא מניחה לי ואני מפחדת שהיא טומנת לי פח וכבר יותר מדי אנשים מעורבים לעובד בכלל לא פנו ביקשתי שלא יגידו לו כי אני לא רוצה להתלונן ולא רוצה לעשות רע ועכשו הם כל הזמן מלבים את הנושא אשמח אם תגידי לי מה דעתך על כך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רמיזה מינית - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע24/11/2010שלום לך
על פי חוק הטרדה מינית "על מעביד למנות אחראי (רצוי אישה) לטיפול בתלונות של עובדיו על הטרדה מינית בעבודה, ובמסגרת זו "קיום בירור לשם מתן המלצות למעביד בדבר הטיפול במקרה של הטרדה מינית או התנכלות במסגרת יחסי עבודה" וכן "מתן ייעוץ, מידע והדרכה, לעובדים הפונים אליו" (מתוך החוק הטרדה מינית). למעשה, הממונה במקום העבודה אמורה לתת מענה לצורך של המוטרדת באוזן קשבת ובייעוץ מקצועי וכן לתת מענה לצרכי המעסיק במציאת פתרון הולם וחוקי במצב שנוצר אחרי הטרדה מינית".
רק לך יש את הזכות כאדם בוגר להחליט אם את רוצה או לא רוצה להגיש תלונה.זכותך המלאה לבחור באחת מהאפשרויות- אי הגשת תלונה או לחילופין הגשת תלונה.
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)