בדיקה אצל רופא עור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקה אצל רופא עור
    מיה
    03/12/2007

הייתי אצל רופא עור. הבדיקה שלו כללה את הורדת התחתונים שלי ובהייה בערווה שלי, ללא כל צורך בכך, ובמקומות אחרים הוא לא בדק. אפילו לא באתי אליו לחיפוש, רק להוציא 2 שומות שאני בעצמי מצאתי. אני בחורה בוגרת ואני לא מבינה למה הוא בדק אותי כך, למה אני לא יכולתי לבדוק בעצמי (הרי בדקתי ומצאתי לבד), למה אחות לא יכלה לעשות את זה, ולמה הוא הוריד ל יאת התחתונים. זאת היתה הרגשה נוראית. האם זו הטרדה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקה אצל רופא עור

הוספת תגובה

• כן!! זאת הטרדה מינית חמורה

במבה
    03/12/2007

וצריך לשים אותו בכלא!!,הגזמת קצת זה בדיקה זה מה שהוא אמור היה לעשות מה הטרדה פה בדיוק?.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רונית סדגר
    04/12/2007

שלום רב,

ברור שתהליך הבדיקה היה קשה עבורך. אני תוהה באם הרופא הסביר מדוע ביקש להוריד את תחתוניך. האם רצה לחפש שומות או נקודות נוספות? אם לא הסביר- בהחלט עבר גבול מקצועי. לגבי נוכחות אחות - ניתן לברר אם אין חוק המחייב נוכחות אחות במקרים כאלה.

שלך

רונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו