מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היום....05/12/2010
היום חזרתי מהמורה הפרטית שלי בערך בסביבות 5 בערב ועברתי ברחוב בדרך לתחנת אוטובוס ומישהו שעבר מולי בערך בן 27-30 + שדאג לפני זה שכל ה......שלו יהיה מחוץ למכנסיים ומתחת לחולצה,הרים את החולצה מולי ודאג בכוונה שאני אראה את זה.לא הייתי מסוגלת להגיב באותה שניה,רציתי לצעוק עליו ולצלם אותו ולהביא למשטרה..אבל לא הייתי מסוגלת להגיב הייתי בהלם..אני בת 16 ולא מתאים לי לראות דברים כאלה בצורה כזאתי או בכלל...נסיתי לדבר עם ההורים שלי ועם אחותי,אמא שלי רק דאגה שאני לא אבכה מול כולם כדי לא 'למשוך יחס' היא חושבת שאני עושה את זה רק בשביל רחמים,אבא שלי לעג לזה בציניות ואחותי אומרת ש'דברים כאלה קורים כל יום ואין מה לעשות עם זה'.אני לא מסוגלת כל היום חשבתי על זה וכל היום יש לי דמעות מזה,אני לא יודעת מה לעשות.אני לא יודעת מה היה קורה אם זה היה מקום קצת יותר חשוך ועם פחות אנשים.זה נחשב להטרדה מינית?אני לא יודעת אם יש טעם לפנות למשטרה עם זה או שיתיחסו אליי בזלזול..אני גם מפחדת ללכת לשם..אני מתביישת להגיד את זה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היום - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע05/12/2010שלום לך
את צודקת בתחושות שלך, אכן פוגעים מינית מתכננים את התוכניות, והרגשות החזקים שאת חווה הם לגיטימיים ודומות לתחושותיהן של הרבה נשים שמרגישות אובדן שליטה בשל הטרדה.
אם יש לך חברה טובה שאת יכולה לסמוך עליה את יכולה לנסות ולשתף , עוד אפשרות לעבד את רגשותיך הם להתקשר למרכז סיוע לנפגעות פגיעה מינית 1202.
ןעוד משהוא, אל תלקי את עצמך כי קפאת והיית בהלם, אנחנו לרוב מגיבים בהלם (קפיאה) ואחר כך או שאנחנו בורחים או שאחנו תוקפים אבל יתכן שלא "סתם" ברחת ובעצם הגנת על עצמך.
את מגיבה באופן נורמלי לארוע שאינו נורמלי ולכן אני מציעה שאם את מרגישה צורך לעבד את התחושות שחווית מצאי את האדם שנוח לך לשתף ושתרגישי שתומך/כת בך
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)