זקוקה לעזרה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה
    שיר
    07/12/2010

שלום.
    חשבתי שאני בסדר עם זה. חשבתי שעברתי את זה בסדר, מדי פעם הייתי חושבת על זה , מתכנסת בתוכי עד שזה היה עובר ואח"כ ממשיכה בחיים שלי. אבל כנראה שזה לא כך.

לא סיפרתי על זה לאיש, ואף אחד לא יודע כלום. וזאת הפעם הראשונה שאני מעיזה להוציא מעצמי את מה שעבר עלי.

לפני הרבה שנים בן דוד שלי שגדול ממני ב 4 שנים ואני היינו מאוד קרובים.המשפחות שלנו כל הזמן היו ביחד, וכך גם אנחנו. היינו משחקים ביחד, כל חופש היינו ביחד, באיזה שהוא שלב הוא התחיל לגעת בי בכל מיני מקומות. בהתחלה זה היה לי נחמד (כי זה היה במשחק של אבא ואמא) ובאיזה שהוא שלב זה כבר לא היה נחמד.
    איך הוא הפסיק לגעת בי, אני לא זוכרת. היו לי הרבה שנים של הדחקה ושיכחה. ואז היה לי תקופה של הבנה וגועל מעצמי (השמנתי כהוגן בתקופה הזאת) ואח"כ הגעתי לתקופה של הבלחות זיכרון ו"השלמה" עם מה שקרה.

התחתנתי.
    הקמתי משפחה.
    יש לי 2 בנים ובת.
    הבן הבכור בן 9, ילד נבון ובוגר .
    הבת הקטנה בת שנתיים מתוקה ומאוד דומה לי
    והבן האמצעי ... בן 6. דומה שתי טיפות מים לבן דוד שלי.
    לקח לי זמן להבין את זה. לקח לי זמן להבין למה יש לי רתיעה מהבן שלי?
    הוא ילד טוב, שובב גדול אבל גם מאוד חכם.... והוא כל הזמן נוגע בעצמו.
    אני שואלת אותו , אתה צריך פיפי? הוא אומר לא.
    אז אני שואלת אותו אז למה אתה נוגע שם? הוא עונה לי, כי נעים לי.
    או בלילה שאני באה לכסות אותו היד שלו נמצאת שם למטה.
    ואם הוא בא לישון איתנו בלילה , ברגע שהוא מגלה רגל חשופה שלי הוא מיד מתחיל ללטף אותה. (לפעמים זה תוך כדי שינה)
    כשהעלתי את החששות שלי לפני בעלי, הוא טוען שככה זה בנים. אבל הבן הבכור שלי לא כזה בכלל.
    והכי מפחיד אותי זה הקטע עם הבת שלי. היא משוגעת עליו. היא כל הזמן איתו והוא גם מאוד אוהב אותה ומחבק אותה ומנשק אותה. יכול להיות שזה תמים, אבל כל פעם שאני רואה את זה אני מתפרצת. ואף אחד לא מבין למה.

בעלי אומר שהוא ילד מלא חום שאוהב לחבק ושיחבקו אותו.

אבל,האם זה תמים? האם הוא נורמלי? או אולי זה מראה על מה שהולך להיות איתו בעתיד? או אולי כבר עכשיו?
    איך אני יכולה להפטר מכל החרדות שלי ולהסתכל עליו באופן רגיל. ולתת לו לחבק אותי בלי שאני ארתע ממנו.

הצילו!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה

הוספת תגובה

• בלילה

....
    07/12/2010

בלילה כשהוא שם יד בין הידיים זה בגלל שקר לו,כולנו ככה.גם כשגדלים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זקוקה לעזרה - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    18/12/2010

שלום לך
    את מתארת את החוויות שעברת בילדות עם זאת יצרת זוגיות ומשפחה, הדאגות שלך הן לגימיות והרבה נשים מתארות את החששות מהעברה בן דורית. גם בספרות יש התייחסות להעברה בן דוריות כמו העברה בן דורית של סמפטומים של ניצולי שואה לילדיהם
    נשמע כי מטפלת המתמחה בפגיעות מיניות במשפחה תוכל לעזור לך לחדד טת הסוגיות איתן את מתמודדת
    בברכה
    שיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו