מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מדוכאתתותי04/12/2007
לפני 4 שנים הייתי עם ידיד מאוד טוב שלי שסמכתי עליו..
אחרי שיחה קצרה הוא ניסה לנשק אותי, התרחקתי והסברתי לו ממש יפה מבלי לפגוע בו שאני לא מעוניינת ושהוא בשבילי רק ידיד...
ואז הוא ניסה בכח...אחרי מספר התנגדויות פשוט שתקתי ומאז אני מרגישה כל כך רע...
לא סיפרתי לאף אחד..אני לא יודעת אם אני מגזימה בתגובה שלי, לא יודעת כלום, למה אני כל כך מדוכאת...אני צריכה עזרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
רונית סדגר11/12/2007שלום לך,
אין ספק שאינך מגזימה בתגובתך. המקומות הקשים להיות בהם, בהיבט רגשי, הם המקומות בהם אדם מוכר וקרוב פוגע בנו. הפגיעה שלו בשילוב שמירת הדברים לעצמך ודאי מורכבת, וגורמת לרגשות של כאב ודכדוך. אני גם ערה לכך שאת נושאת את הכאב מזה 4 שנים. בהחלט מגיעה לך עזרה, ויש אפשרות לפנות עפ"י אזור מגוריך. יש מרכז בבני ציון בחיפה; מרכז בראשון לציון - במחלקה לשירותים חברתיים ובבי"ח איכילוב בת"א.
בהצלחה
רונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא צריך להגזים היתנשקת איתו בסך הכל
ר11/12/2007ולמה "ניכנעת" לא רוצה זה לא רוצה אם את מיתפשרת תוך שתי שניות זאת בעיה שלך,אין לך מה לעשות עניין מיזה זה כלום ועוד אחרי 4 שנים? מילה ליהיות עצבנית יום יומיים אבל זה כבר הגזמה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
רונית סדגר07/01/2008שלום רב,
אני בהחלט יכולה להבין את הדאגה המלווה אותך, ויחד עם זאת נראה שאתה פועל בדרך הנכונה.
איני יודעת מה אומר החוק לגבי השארת הילד הפוגע בצהרונית, אך אם הוא נשאר יש לך שתי אפשרויות - האחת לודא כיצד הגננת שומרת על ילדים אחרים מפני התנהגות פוגעת, והשניה - לפנות לצהרון אחר בו תרגיש שבינך בטוח יותר. אפשר גם לברר אם הילד הפוגע מקבל טיפול ואם ניתנת הדרכה לגננת בצהרון, בנושא.
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)