מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גילוי עריות אחיםהילה(בדוי)14/12/2010
שלום רב,
בילדותי בערך בגיל 10 אני ואחי הצעיר בשנתיים קיימנו יחסיי מין מס פעמים מועט בסך הכל שלושה פעמים בערך.
אני זו שיזמתי את המקרה עקב סרט מיני שצפינו בו ביחד וכניראה גרם לגירוי מיני כלשהו שהוביל למהלך זה.
מאז העניין יושב חזק בזיכרוני ולא מרפה,אני לא מצליחה להבין איך קרה כזה דבר .
מרגישה אשמה ומתחרטת מאד מאד ואפילו מתביישת במעשיי זה נוגד כל חשיבה שלי על העניין.מרגישה שזה מאד לא מתאים לי ולא מבינה איך קרה דבר כזה.
מאד חשוב לי להבין האם דברים כאלו עלולים לקרות באופן טבעי או שזה מעיד על בעיה חריגה באישיותי.
ומאד רוצה לדעת איך אני ממשיכה לחיות עם הידיעה הנוראה הזו מבחינתי והאם אני יכולה לסלוח לעצמי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גילוי עריות אחים - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע18/12/2010שלום הילה
כיום יותר ויותר נשים וגברים מספרים על פגיעות מיניות וחוויות מיניות בין אחים, סיפרת שהיית מגורה עקב סרט, ונשמע כי רגשות האשמה שאת מרגישה על שחשפת את אחיך לחוויה מינית שאינה מתאימה.
אם החוויה חוזרת על עצמה מבלי שתוכלי לשלוט כמין מחשבה חודרנית, אולי כדאי שתפני לייעוץ או לחילופין תוכלי להעזר במרכזי הסיוע 1202 ותשתפי בחוויה באנונימיות מוחלטת.
אחד הדברים שאולי תקלי את הדין כלפי עצמך בכך שגם את היית ילדה וכניראה לא ידעת מה לעשות עם התכנים שנחשפת להם.
אם את מרגישה שהזכרונות שבים וחוזרים יתכן שכדאי לגשת ליעוץ בנושא
בברכה
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)