מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פנטזיה על אונס - תגובהצביה כפיר M.S.W04/01/2011
אכן פנטזיה על אונס איננה דבר יוצא דופן וגם כל דבר במסגרת יחסי מין אשר מוסכם בין המשתתפים במעשה נחשב לתקין אבל אני קוראת ממך מצוקה ולכן ממליצה בחום על טיפול. לקופת חולים אין טיפול בחינם אלא במחירים נמוכים כמו כן קיים מרכז יעןץ לאישה שם ניתן לקבל טיפול במחירים מסובסדים. היכנסי לאתר של המרכז ושם תמצאי את הטלפונים יש סניף ברמת גן וסניף בירושלים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לתשובתך
מישהי04/01/2011אני לא יודעת מה מהות ואופי הפורום, חיפשתי תשובה יותר עמוקה שתעודד אותי ותגרום לשינוי קל במחשבה שלי שמעיקה עלי מאז שחל שינוי בתפיסה שלי את המציאות.
לא התייחסת למה שהפריע לי באמת וגרם לי להרגיש רע.
עזרה בתשלום לא באה בחשבון כרגע, אני סטודנטית. ועסוקה גם בלי קשר לזה שאין לי אפשרות כלכלית.
תודה בכל אופן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע04/01/2011שלום מישהי
אנסה לתת מענה נוסף שאולי עשוי לעזור לתחושותייך
מערכת החירום של בני אדם (כמו של חיות) מאופיינת בדרך לשרוד. במצב של סכנה אנחנו לרוב קופאים ואחר כך או שבורחים או שנאבקים (כמו איילה בשעת סכנה) הרגע של הקפיאה הוא רגע חשוב ומשמעותי שלעיתים נמשך יותר זמן , לעיתים יותר מידי זמן, אצל האנשים הרגע הזה יכול להיות רגע של ניתוק. המוח האנושי והתגובות האנושיות מאופיינות בתחושות, רגשות מחשבות שלעיתים אין לנו הסבר.
מדברייך התרשמתי שלעיתים את מתארת תחושה של ניתוק רגשי בנוסף למחשבות, יתכן שזה קשור לארוע שהמוח מחק ויתכן שלא, לעיתים אם המוח אינו זוכר זה להגנת האדם (מתוך מנגנוני הגנה שנועדו להגן עלינו) טיפול אצל מומחה/מומחית בתחום או לחילופין במרפאה לטיפול מיני (בבתי החולים ברחבי הארץ) יכולים לאפשר לך להתמודד ולעשות סדר במחשבותייך וברגשותייך ולכן האופציות לטיפול בעלות נמוכה אינם רק שייכים לקופות החולים.
במידה ותרצי לפנות למרכזים לטיפול מיני את מוזמנת להכנס לאינטרנט ולבדוק את המרכזים הרלוונטים למקום מגורייך.
מקווה שתשובה זו נותנת לך מענה שאת מרגישה שעונה על צרכייך
בהצלחה ובמידה ויש לך שאלות או תחושות נוספות את מוזמנת לנסות לחדד את תחושותיך
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)