מה עלי לעשות - תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה עלי לעשות - תגובה
    צביה כפיר M.S.W
    17/01/2011

שלום לך. צר לי לקרוא את החוויות ההטרדות וההשפלות השונות שעברת. הן לא מגיעות לאף אחת ובטח לא הגיעו לך. אולם למה שאלתך מתכוונת? האם את חושבת שאת אולי תמימה ביחס לאנשים וצריכה ללמוד יותר לשמור על עצמך או שאת רוצה לעשות משהוא מעשי יותר? לא ברור. בכל מקרה שווה להיות זהירה ופחות לבטוח באנשים לא מוכרים באמת. לא תמיד צריך לרצות אחרים ונסי להקשיב לקול פנימי שלך מתי מתאים לך ללכת עם מישהוא ומתי לא. בהצלחה צביה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עלי לעשות - תגובה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מוטרדת22
    17/01/2011

קודם כל תודה רבה על ההתייחסות.
    לא היה לי מספיק מקום להסביר את השאלה שלי. הבחור האחרון שפגע בי הוא חבר של חברה שעכשיו הם לא ממש ביחד. לא סיפרתי לה מה קרה רק שתתרחק ממנו ושהוא מתעסק איתי. פחדתי לספר לה מה קרה כי אני פוחדת שהיא תאשים אותי, אין לי כחות לזה. אין לי כחות להתמודד איתה, אצלה חבר זה בראש סדר העדיפויות והיא תחשוב שאני אשמה בחלק גדול מזה. ככה היא. חשוב לי להדגיש שאנחנו לא חברות כ"כ קרובות- לא יכולה לדבר איתה על הכל. אני רוצה לדעת איך להתמודד עם מה שקרה, יש לי התפרצויות בכי בגלל שהוא נגע בי וחילל את הגוף שלי וכל פעם שמשהו כואב לי זה מיד מתעורר וגורם לי לחרדות. אני מאשימה את עצמי שלא צרחתי ולא התמודדתי כמו שצריך. באותו רגע פשוט שתקתי ולא הצלחתי להבין מה קורה.
    השאלות שלי הן כאלה:
    מה אפשר לעשות כדי שזה לא ישפיע עלי בחיי היום יום?
    האם לספר לחברה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו