מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הטרדות מיניות על ידי האבא של חברתיצביה כפיר M.S.W23/01/2011
שלום לך. אכן מצב דברים מסובך. מאוד קשה ליעץ למישהוא מה לעשות, בד"כ צריך לעזור לו לחשוב איפא הדברים הם פחות גרועים מבחינתו. אין ספק שלחיות תחת פחד ותחושה של מציצנות זה לא בריא מבחינה נפשית, לפחוד לפגוע באימא ובמצבה הכלכלי זה עול כבד אבל האם הוא מוטל על כתפיה של בת 18? חבל שאין יכולת לפתוחצ שיחה כנה עם האימא ובן זוגה אולי בכל זאת יכול לצאת מכך גם טוב? קשה גם לי לענות יותר כיון שאינני מכירה את כל התמונה. לגבי המצוקה שלך ורצונך לעזור לה הייתי מציעה לך לחשוב איתה ביחד יצירתית על פתרונות אפשריים שבהם תרגיש חברתך מוגנת ובטוחה ושנגרם לה הנזק המינימלי מהמצב. אגב אחרי גיל 18 ניתן לצאת מהבית אני חושבת גם על פי החוק. בהצלחה צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה.
חסוי23/01/2011אנסה להתמודד איתה ולגרום לה להרגיש מוגנת ושיש לה עם מי לדבר. אני באותו קו מחשבה שלך וזה בדיוק מה שהסברתי לה, צריך לספר ולא לפחוד מהעיניין הזה. אך האופי שלה חלש מדיי והיא איננה מסוגלת מתוך דאגה כלפי המשפחה ואמה.
אך באותו יום שהיא תבוא ותספר לי כי הוא נגע בה, אין פה מקום לויתורים ושכנועים, אמא שלה תדע את זה ואני אתעקש על כך שהיא תספר לה.
בנוסף, כמובן שאפשר לעבור לגור ביחד כבר אחרי גיל 18, אך מבחינה נפשית וכלכלית זה כרגע לא על הפרק. אנחנו עדיין ילדים.
המון תודות צביה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מתעלל
דני30/01/2011למי אתה מחכה?שהאבא החורג יעשה משהו יותר קיצוני? דבר איתו אתה,ותגיד לו שעכשיו זה בינך לבינו ואם הוא ימשיך במעשיו זה יעבור לאישתו ולמשטרה,תאמין לי שהוא יפסיק עם זה.תגלה אחריות ותעזור לחברה שלך.היא חסרת אונים אבל אתה לא!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מתעלל - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע30/01/2011דני יקר/ה
ישר כוח על המענה והתשובה האכפתית, עם זאת נשמח בפורום הזה לתקשורת מכבדת בינינו ובין הכותבים במיוחדכשהנושאים מורכבים ומסובכים והיד צרה מלהקיף את כל מורכבויות המקרה.
בהזדמנות זו אני רוצה להזמין אתכם/אתכן הקוראים והקוראות לשתף בידע שיש לכם/לכן בכל הקשור להטרדה ופגיעה מינית
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבא מתעלל
דני01/02/2011לצערי חוויתי באופן אישי מקרה שבו הייתי נשוי לאישה שעברה התעללות מינית מגיל 9 עד 18 על ידי בן משפחה באופן רציף!! מבלי שאף אחד מבני משפחתה לא שם לב או שלא הועיל בטובו להבין שהילדה במצוקה.חוויתי איתה יום יום לילה לילה את הסיוטים שהיא עוברת,הנפש שלה מתה מוות קליני,נפשית היא לעולם לא תצליח להתגבר על העבר.לצערי התגרשנו כי גם אני לא הצלחתי לסייע בעדה,יצר ההרס העצמי גבר על כל המאמצים שעשיתי למענה.אם אנשים יתעוררו ולא יחפשו דרכים קלות בלהסתיר ולא להתמודד עם התעללויות שכאלו באומץ אז צפויות ילדות רבות לחוות צער כל ימי חייהם.מכאן הייתה תגובתי לבחור,שיגלה אומץ ויציל את חברתו מהצפוי לקרות לה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)