מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב שלא נגמראנונימית30/01/2011
כמה כאב יש באדם אחד בלבד
כאב גדול שלא נותן מנוח
כאב שלא מרפה גם כשאת יודעת שהכל עבר
כאב שהולך ומתגבר עם הזמן
עברתי כבר שואה אחת , מספיק לי
למה לעבור שואה נוספת ?
אני מרגישה כמו צל שלא רואים אותו
שהוא רק צל שמשתקף מהחלון הדק והמפחיד
צל שלא רוצה להרפת מימך , רוצה להשתקף בתוכך.
מתי הכל יהייה מאחורי , מתי החורים בזיכרון יסתמו ואזכור כל פרט ופרט .
זכרונות שלא זכרתי שהייתי קטנה באים ומציפים אותי כאילו אין מחר , זיכרונות מפחידים
לפעמים אני שואלת את עצמי אולי זה לא קרה לי?
אולי זה קרה למישהו אחר ואני רק צופה מהצד כמו איזה סרט אימה שאני רואה .
או אולי אני צריכה לעזור לבחורה הזאת לעזור לה שלא יחזור לקודמו כאב חזק , חזק אחרי ההסתכלות של כואב לי כואב לי למטה כאילו זה קרה לי כאילו זאת אני אבל אולי זאת לא אני זאת מישהי אחרת או אולי סרט שאני צופה בו כאילו לא היה
בודדה ובודדה אני מרגישה אף אחד לא מבין מה קורה לי אולי אני משוגעת שמתחרפנת לה אולי אני חולת נפש שלא יודעת מה קורה איתי אבל בסופו של דבר אני יודעת מה קורה לי ורוצה שלא יקרה מדחיקה את זה אבל זה קרה לי זה כאב לי נורא או כאב לחלק מימני חלקים שנוצרו בעקבות הטראומה שעברתי חלקים מבולבלים שלא יודעים מה זה טוב או רע
אני לא יודעת מתי זאת אני או לא אני , אני רק ידעת שאחרי שזה קורה למרות שזה כבר לא קורה אלה רק במחשבה או רק בחלקים כואב לי נורא איך איבדתי כל כך הרבה שעות בכל יום יום אני מאבדת שעות ולא זוכרת מה עשיתי בשעות האלה אלה רק יודעת שכואב לי למטה חזק חזק שאני לא מצליחה להתגבר על זה .
איך לא סיפרתי את זה שהייתי קטנה מאוד רק בת שנתיים האמנתי לדוד שלי האמנתי לו הוא נתן לי הכל נתן לי ממתקים התנהג אליי יפה ונתן לי המון אהבה חשבתי שלכל אחד ככה זה קורה לו כנראה שטעיתי לגבי זה זמנים עברו ועוד שנים עברו ואחר כך הכל היה בצורה אכזרית אבל בכל זאת הלכתי בצורה הזאת המשכתי להיות איתו כמו שפחת מין ככה הייתי כבר אין לי תקוה לכלום אין
למה רק שהגעתי לגיל 18 ואושפזתי בבית חולים ואז גילו הכל ניסיתי להסתיר את זה וגם היההרבה דברים שאני לא זוכרת בכלל ,
בהתחלה לא הבנתי
אחרי זה שנאתי אותו
אחרי זה התרגלתי
ועכשיו אני לא יכולה בלי
אני רוצה אותו חזרה אליי אבל הוא מת נפטר לפני שנה אבל אני רוצה לחיות את החיים שלי כמו שחייתי בעבר ולא כמו עכשיו שהכל עולה והכל קשה ואני לא יכולה לתפקד ויש בי המון חלקים קולות שאת רובם אני לא מכירה
אלוהים תעזור לי שזה כבר יגמרררר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב שלא נגמר - תגובה
צביה כפיר M.S.W31/01/2011שלום לך. כואב לשמוע כמה צעל וכאב עברת וכמה הם עדין נמצאים בהווה שלך מטרידים ומקשים. אין שום דרך למחוק את העבר אבל אפשר להקל על ההווה והעתיד. ממליצה לך בחום רב לפנות לטיפול אצל אנשים המתמחים בפגיעות מיניות ולעזור לעצמך להירפא. אני מבינה שקשה לחשוב או להאמין שהכאב יכול לקטון אבל האמיני לי זה ניתן. צביה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)