מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רופא שיניים מהקריות שתקף מיניתVirginia Gal18/02/2011
שלום,
לפני יותר מחצי שנה, הותקפתי מינית ע"י רופא השיניים שלי (שעבד ללא אסיסטנטית). הגשתי תלונה במשטרה ביום למחרת ונפתחה חקירה. אחרי תהליך ארוך ומייגע, שכלל בין היתר "עימות" בינו לביני במשטרה, הגיע התיק לפרקליטות.
לצערי, המזל לא שיחק לטובתי ולא רק שהתיק הוא מילה שלי נגד מילה שלו, אלא גם שכמה ימים אחרי זה התחילה השביתה הגדולה בפרקליטות ועכשיו התיק שלי נזנח איפושהו ולאף אחד אין זמן לטפל בו.
המצב היום הוא שאותו רופא המשיך עם חייו כרגיל וממשיך לקבל מטופלים ומטופלות ואני נשארתי עם טראומה נוראית ותחושה נוראית אף יותר של אוזלת יד וחוסר אונים משווע.
מכיוון שרשמית התיק עדיין פתוח, אסור לי לציין את שמו ואת פרטיו, אבל אם למישהי פה זה נשמע מוכר והיא עברה משהו דומה, אשמח אם היא תוכל ליצור איתי קשר ואולי ביחד נוכל לעשות משהו נגד הרופא הזה.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופא שיניים מהקריות שתקף מינית - תגובה
ד''ר שיר דפנה-תקוע19/02/2011שלום וירגיניה
אני מציעה לך לפנות למרכז סיוע 1202 להעזר במתנדבת בהליך הפלילי, מרכז סיוע גם מרכז אליו תלונות באופן דיסקרטי ויתכן שיוכלו לסייע לך עם הניסיון הקיים
שיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)