מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סטירהמישהי17/12/2007
בעלי הכניס לי סטירה אמתול. זאת הפעם הראשונה שהוא רהים עלי יד, ואני עדיין בשוק מזה. אנחנ נשואים 3 שנים ויש הרבה מתח כי הוא לא מסתדר בעבודה ואני לא מצליחה להיכנס להריון. אני לא רוצה לעשות מזה ענייין - אבל מה כן לעשות? הוא התנצל כמה פעמים, הביא פרחים והיה ממש חמוד. מה עכשיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פעם ראשונה
פרופ' רחל לב-ויזל17/12/2007על אף שאני ממליצה שתפני לפורום של אלמות במשפחה, חשוב לדעת שתמיד יש פעם ראשונה, הששאלה היא האם ניתן למנוע את הפעם השניה ואלו שאחריה, והאם הפעם הראשונה היא סימן למוכנות שלו להשתמש באלימות. לא לעשות מזה ענין--מה הכוונה, לעבור לסדר היום ואז אולי לתת לגיטימציה שכשאשר כועסים מאד מותר להשתמש באלימות? לא לעשות ענין --הכוונה לסלוח, להתעלם או למר לעצמך שזה חד-פעמי, כי את מרגישה במבוכה ובלבול?
חשוב לעשות ענין לדבר ולהחליט על קוים אדומים ולא לעבור אותם בשום מקרה. אסור לאפשר אלימות ללא תגובה חד-משמעית וברורה!
רחל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאת צריכה להחזיר אולי זה ישמע לך
אבי17/12/2007מוזר אבל אם הוא מרים עליך יד את צריכה להחזיר לו בצורה דומה אם הוא מרים עלייך יד תרימי עליו יד בחזרה ותאמיני לי הוא יחשוב פעמיים ליפני שהוא ירים עלייך יד וידע שיש על כך תוצאה מידית ולא נעימה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רונית סדגר19/12/2007ראשית, שום אלימות אינה לגיטימית, גם אם יש מתח וגם אם זו פעם ראשונה. נראה לי שצריך לשים גבול ברור. אם הוא אינו מסוגל לשלוט בכעסים ותסכולים, הוא צריך ללמוד בטיפול כיצד לעשות זאת. אלימות היא ודאי לא הכתובת. במעגל האלימות ידוע שלאחר התפרצות אלימות, ישנה ירידת מתח ומגיע "ירח הדבש". אח"כ שוב חוזרת עליה במתח, והמעגל חוזר על עצמו. לכן, הצבת גבול ברור והפניה לטיפול היא הדרך המומלצת.
שלך,
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)