הטרדה מינית בעבודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הטרדה מינית בעבודה
    אור
    28/02/2011

אני בת 21 ועובדת במוקד טלפוני די גדול. אחד האנשים שעובדים במוקד הוא בן 75, תתפלאו, ולא מפסיק לזרוק הערות מיניות, כי הוא חושב שבגלל הגיל שלו מותר לו.

אני לא רוצה להפנות את זה להנהלה, אבל איך לדעתכן אפשר להגיב לדבר כזה בצורה עניינית שתגרום לו להפסיק?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הטרדה מינית בעבודה

הוספת תגובה

• אפשרויות תגובה

ליאור גל-כהן
    01/03/2011

1. ניתן לפנות לממונה על מניעת הטרדה מינית בארגון. היא מחוייבת לדיסקרטיות.
    2. סביר להניח שאת לא היחידה שמופנות אליה הערות אלו. נסי לדבר עם אחרות שעובדות איתך. כשלא מתמודדים לבד אז גם לפעמים קל יותר לפנות לסיוע.
    3. אם תצליחי לומר לו "הערה כזאת היא הטרדה מינית, תפסיק בבקשה". צמד המילים 'הטרדה מינית' מפחידה חבר'ה כאלה.
    4. אם את מדברת עם עובדות אחרות, נסו לתאם ביניכן שכל אחת השומעת אותו תאמר לו את המשפט הנ"ל "הערה זו היא הטרדה מינית, תפסיק בבקשה". הכי קשה יהיה לראשונה שתאמר זאת. אחרי פעמיים כבר יותר קל ואם משפט זה יאמר מכמה עובדות - יכולה להיות לזה השפעה רבה.
    בהצלחה עם הרבה כוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטרדה מינית בעבודה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    01/03/2011

קיבלת תגובה תומכת ונכונה מליאור גל כהן ורק רציתי להוסיף ולחדד את שאלת הגיל. נראה היה לי שציינת את הבדלי הגילים ביניכם כדבר שמקשה עליך להגיב אליו .הוא בודאי בגיל של הסבים שלך. אני רוצה להוסיף לחזק אותך שלגיל אין משמעות. זכרי שכאשר מישהוא עושה דבר שאינו נעים לך זכותך וחובתך להגיב לזה ללא כל קשר לגילו. צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו