שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    רוני
    04/03/2011

שלום

עברתי טיפול חצי שנה עם עובדת סוציאלית שהיא גם סקסולוגית בעקבות תקיפה מינית
    שעברתי . הטיפול עזר חלקית מבחינתי .
    חשבתי על פסיכותרפיה גופנית ?זה יכול לעזור ?
    מאד מפריע שאני מרגישה שאני מכווצת בגוף ומה שהכי מציק לי שמאז הארוע אני לא יכולה לקיים יחסי מין מלאים עם בעלי אלה אם כן אני שותה אלכוהול . אני לא חושבת שאפנה שוב לטיפול שהוא רק שיחתי.
    תודה !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

ד''ר שיר דפנה-תקוע
    05/03/2011

שלום רוני
    תחושתך שטיפול שיחתי אינו מספיק עבורך היא משמעותית במידה ואת מרגישה את הצורך לטיפול גופני, ניתן להסתייע בפזיוטרפיסטיות המתמחות ברצפת האגן ובכיווץ בלתי רצוני של שרירי רצפת האגן. ישנן פיזיוטרפיסיות שמתמחות בקשר של כיווץ בלתי רצוני של שרירי האגן בנוסף לפגיעות מיניות, במידה ובעקבות הטיפול הגופני איעלו תכנים מציפים , לעיתים מומלץ ללוות טיפול שיחתי.
    שיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה - תגובה

צביה כפיר M.S.W
    06/03/2011

אני מסכימה עם המלצתה של שיר אולם רציתי להוסיף המלצה נוספת. קיימת היום שיטה שמטפלת במשולב בתחושות בגוף דרך שיחות ונקראת SOMATICE EXPERIEN כך שאולי זו עוד דרך להתמודד עם הקשיים שנותרו. בהצלחה צביה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו